sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Hupia mahan täydeltä

Eilen meidän piti lähteä partiokisoihin Kortesjärvelle, mutta koska joukkuetta ei saatu kasaan, niin ajateltiinkin ottaa kohteeksi Powerpark. Siellä sitä sitten vietettiin koko päivä, tytöt juoksi laitteesta toiseen ja minä kannoin laukkuja perässä ;) Onneksi sää suosi, tosin tuuli oli aikamoinen ja etenkin maailmanpyörässä (joka olikin ainut härveli mihin minä uskaltauduin) se puistatti pelottavasti.

Kidius-talossa oli retrokeittiö ;D
Aurinkokello.
Mutta kyllä meillä oli hauskaa ;D Voin kyllä suositella paikkaa kaikille ja nyt toukokuun ajan sinne pääsee ilmaiseksi sisään, joten nyt kannattaa lähteä jos ei ole ennen käynyt. Jos ei tykkää saada mahaansa ja päätänsä härveleissä sekaisin niin kyllä siellä aika kuluu vaikka taidokkaita istutuksia ja rakennelmia tutkien. Aika paljon on vaivaa nähty kulissien rakentamisessa ja tosi siistiäkin oli joka paikassa.
Mutta jotta tämä ei nyt ihan ylistykseksi menisi, niin voisi loppuun mainita, että yksi kertalippu maksoi peräti 7 euroa, mikä on mielestäni kyllä aika kallista...

Maisemia maailmanpyörästä nähtynä.
Raksalla on ollut hiljaisempaa, Timppa on ollut tämän viikon saikulla peukalon päällä olevien tikkien vuoksi, kätevä isäntä ei ole onnistunut itse telomaan itseään missään sirkkelissä tms. vaan lääkäri leikkasi hankalan ja sitkeän syylän pois, koska se ei suostunut muuten lähtemään, eri sitkeä tapaus.

Tallin seinämaalista meillä olisi tuolla koe-erä, mikä pitäisi päästä testaamaan ehkäpä vielä tänä iltana, aika jännä nähdä miltä se näyttää...

Kamala kuinka nopeesti nämä viikonloput aina kuluu, vaikka perjantainkin pidin vapaata niin tuntuu, että mikään ei ole mennyt täällä kotona eteenpäin ja huomenna saa taas hypätä tahkon ääreen, höh. Mistähän saisi sitä Elmiina-tädin tutuksi tuomaa pinksausta? Tuntuu että kaikki energia menee ihan tähän normaaliin arjen pyöritykseen kun pitäisi kumminkin jaksaa vähän laittaa kasvimaata ja perennapenkkiäkin... Tietäis nyt edes milloin saan pitää kesäloman, niin olisi joku etappi mihin tähtäisi.

Ai niin, illalla vähän jänskä lätkämatsi. Ruotsia vastaan ei auta, vaikka Suomi heti alkuun tekisi viisi maalia kun tietää millaisia Hannu-Hanhia on vastassa...   

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Lämpenee

Pikainen blogin päivitys näin äitienpäivän kunniaksi.
Autotallin ovet alkaa olla valmiit, aikaa niitten kanssa on tuhraantunut, mutta nyt vihdoinkin loppu häämöttää. Aika isolta näyttää tuo ovi, sopii siitä nyt isompikin auto talliin, jos vaikka sellainen joskus meille kotiutuu. En tiedä mitä isäntä on ajatellut hankkia, kun tuollainen maxikokoinen ovi piti hankkia... Hmm. Ehkä minulle ei ole kerrottu ihan kaikkea.
Isäntä näyttää jokseenkin pieneltä tuolla tikkaiden yläpäässä ;)
Äitienpäivää on juhlittu tänään kummassakin mummulassa, herkkuja mahan täydeltä on syöty ja nautiskeltu mahtavasta kelistä, joka ainakin nyt alkuviikon näyttäisi jatkuvan. Mahtavaa!
Sinivuokko muorin pihalta. On ne kauniita!
Mutta huomenna ankara arki koittaa, onneksi on kumminkin kesä edessä, aurinko paistaa ja linnut laulaa, nyt ei saa ajatella ikäviä. Ainakaan ihan koko ajan. Kukkia vaan kasvamaan joka purkkiin ja purnukkaan niin saa halvalla väriä elämään ;)