lauantai 18. elokuuta 2012

Vihdoinkin jotain

En ole blogia unohtanut, mutta jotenkin on nyt ollut vaikeaa tällä rintamalla, ei vaan pysty.... Sorry, again.

Ensin kuulumisia raksalta: tallin lattiaan on putket (vedet ja sähköt) vedetty, pohja on tasoitettu, kivituhkaa laitettiin päällimmäinen kerros ja se tampattiin hyväksi. Uretaanilevyt on aseteltu kauniisti siihen päälle ja seuraavaksi aletaan ihmettelemään verkkojen asennusta. Siinäpä se näin lyhykäisyydessään. Aikataulusta vielä sen verran, että Timon kesäloma kului liian nopeasti, eikä asiat (hänen omasta mielestään) sujuneet niin ripeästi kuin olisi pitänyt. Joten hieman tässä nyt podetaan huonoa omatuntoa aiheesta "mikä on kun ei huvita!"

Putket pakattuna käteväksi elementiksi. Tämän
värkkääminen otti aikaa, mutta ihan näppärähän siitä tuli.
 Urat uretaaniin värkättiin sirkkelillä: terä vinoon, niks ja nau!
Mutta ehkä se on tällaista kaikille näin isoon projektiin ryhtyvillä... Tulee väkisinkin suvantovaiheita ja huonoa fiilistä, jos hetken aikaa menee, ettei edistystä tapahdu. Eikä tässä laiskana olla oltu, mutta kun elämässä on muutakin kuin tämä rakentaminen.
Uretaanilevyjä läntätään lattiaan.
Ja koska pitää olla muutakin elämää, niin eilen käytiin taas vanhoja romuja (so., aarteita) hypistelemässä Juthbackassa. Pari tuntia tepasteltiin, minä purnukoita ja miehet jotain muuta hypistellen. Mukaan ei paljoa tarttunut, yksi auton pienoismalli ja vanha hieman ylihintainen Arabian kermakko + sokerikko. Mutta ihan ok reissu vaikka kuuma pikkusen meinas olla. (Niin, emme edelleenkään omista sitä ilmastollista autoa.)

Sain muuten aivan mahtavan lahjan Tiinalta! Muistatteko näitä Pirta-pakkauksia jostain menneiltä vuosikymmeniltä? Olikohan tämä Osuus- vai K-kaupan tuote? Kumminkin tällainen ihan käyttämätön/avaamaton oli löytynyt kirpputorilta ja MINÄ se sain, ihana!

Avaamaton Pirta-pakkaus, sis. pannumyssyn ja pannulapun!
Ja lopuksi vielä kuva niistä Juthbacka-tuomisista, tuota kuosia en tunne, eikä netistäkään sitä löytynyt, mutta tuo nekkahan on tosi hyvän muotoinen, ei kaadu enää kermat pitkin pöytiä! Maksoin näistä yht. 35,- eli hieman oli ylihintaiset, mutta ehjäthän ne ovat ja ihan puhtaaksikin sain. Leiman mukaan nämä on valmistettu v. 1949-1964, eli ei niin kauhian vanhat, mutta mielestäni tosi nätit.

Onko kellekkään tuttu kukkakuosi? Olisiko 50-luvulta?
Hanniikohan näitä arkena käyttää? No arkihan se on yhtä juhlaa joten tottakai!

4 kommenttia:

  1. Kyllä keilpaa teille tulla ensi kesänä teetä juomaan...

    Ps. Ota tuo sanavahvistus pois päältä. Menee sen kanssa hermot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, mikä sanavahvistus?

      Poista
    2. Ahaa! Kaikkea sitä, toivottavasti sain sen nyt pois...

      Poista
  2. Tässä linkki uretaanilevyn uritusvideoon: http://www.youtube.com/watch?v=-osnFRJ5rck

    VastaaPoista