keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Marraskuun marinoita

Melkoista haipakkaa on pidellyt, töissä olisi enempi tekemistä kuin työaika sallii ja koko ajan on tunne, ettei ennätä tehdä tarpeeksi. Mutta toisaalta, niin se on aina tähän aikaan vuodesta joten eipä tämä ole mitään uutta. Olisi vaan niin mukava tehdä asiat kunnolla eikä huitaisemalla...

Jouluvaloja voisi jo vähän viritellä, kun on niin synkkää, jos se mielikin siitä valkenisi. Kynttilöitä on kyllä poltettu enempi kuin yleensä tähän aikaan, taas pitäisi täydentää kynttilävarastot :)

Liekki lämmittää...

Katselen tässä sivusilmällä Sydämen asialla, onhan tämä nähty ennenkin, mutta ruoanlaiton ja tiskien päälle tämä nollaa sopivasti aivot. Sitten pitäisikin varmaan alkaa etsiä kadonnutta partsakuittia, joka puuttuu vielä kohdeavustuksen selonteosta, en tajua minne oon senkin pukannut, ääh. Vähän suututtaa kun jotain tuollaista menee hukkaan...

Tänään olisi saunailtakin, ennen sitä vois käydä lenkillä oikeen kunnolla, että lähtee veret liikkeelle koko päivän istumisen jälkeen, tuntuu että sydänkin pompottaa taas ihan omiaan, syke liian alhaalla vissiin.

Loppuviikoksi ei taidakaan olla mitään menoja, huomenna on työpäivä ja perjantai vapaata, voisi vaikka käydä pitkällä metsäretkellä, kameran kanssa tai ilman, säästä riippuen. Toivottavasti eivät ammu hirvenä, täytynee laittaa punaista vaatetta päälle, täällä päin on metsät täynnä hirvestäjiä näinä päivinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti