lauantai 30. marraskuuta 2013

Lunta ja riisipuuroa

Tänä aamuna onnistuin polttamaan riisipuuron hellalle ja vieläkin leijailee täällä kyökissä kitkerä haju. Mutta eipä haittaa, puuro ei onneksi mennyt pilalle vaan oli oikeenkin hyvää mustikkasopan kanssa syötynä.
Ulkona sataa oikeen kunnolla lunta ja kun lämpötila on nollan huikeilla niin voisi kuvitella, että aika raskasta tuota on kohta kolalla lykkiä. Täytyy kohta käydä kokeilemassa, jotain ruumiillista pitääs kyllä päästä tekemään, monen istutun työpäivän jälkeen.

Raksalla on hommat rauhoittuneet, ulkovuoraukset on aikalailla valmiit, tämän kuvan ottamisen jälkeenkin on vielä töitä tehty, joten eipä sieltä isoja puutu.

Vuoraukset alkaa olla valmiit.
Kovin on leppoisa päivä tiedossa, lunta tulee niin, ettei huvita minnekään lähteä ja telkkarista parhaillaankin tulee hiihtoa ja sitä tietenkin pitää vähän seurata. Lapset on mummolassa ja kai me isännän kanssa täällä vaan aikaa kulutetaan eikä yritetäkään tehdä mitään järkevää. 

Hienoa, että on joskus tällaisiakin päiviä, että on vaan pakko olla aloillaan ja ladata akkuja.

Panu voimistelee.

2 kommenttia:

 1. Täällä on myös poltettu pohjaan tänä aamuna. Kaali paloi kattilan pohjaan eikä ollut enää pelastettavissa. Haju on hirveä.
  Hyvältä näyttää teidän rakennusprojekti. Nyt alkaa hahmottua miltä se tulee näyttämään valmiina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllähän se pikkuhiljaa alkaa muotoutumaan. Ja jonkin verran vielä yleiskuva muuttuu kun keväällä aloitetaan terassin teko tuonne toiselle puolelle. Nyt koko rakennus näyttää suhteessa aika korkealta.

   Poista