lauantai 5. helmikuuta 2011

Täällä ollaan taas!

Ja alkavan kevään kunniaksi päivitin vähän uudet värit blogiin, jospa tällä saisin virtaa vähän tähän blogaamiseenkin...

Hieman alkaa kyllä jo tympiä tämä lumen tulo, tontilla on niin paljon lunta, ettei sinne ihan aina ole menemistä. Eikä siellä ole paljoa voinut mitään tehdäkään vaan ollaan suosiolla pidetty vapaata raksahommista. Ehkä se onkin ihan hyvä saada vähän etäisyyttä, niin ehkä sitä energiaakin taas löytyisi sitten kun pitää taas hihat kääriä tositoimiin. Kyllä se kevät sieltä kumminkin vielä joskus tulee...Talon ikkunoita pitäisi kilpailuttaa, Skaalalta jo saatiin tarjous, jonka pohjalta on nyt hyvä huudattaa muitakin valmistajia. Eihän me niitä tarvita vielä pitkään aikaan, mutta pitkällä toimitusajalla voi saada huomattaviakin alennuksia. Käyntiovia voisi myös alkaa kysellä niin autotalliin kuin taloonkin. Ikkunathan meillä jo talliin onkin varastossa.

Hohhoh, pitäs niin monenlaista...

2 kommenttia:

  1. Ihan hyvä tosiaan pitää vähän taukoa, ja vaikka kilpailuttaa toimittajia sillä aikaa... uudella innolla sitten raksalle keväämmällä. Kevät valossa kaikki näyttää paljon paremmalta:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kirsi, kyllä se kevät sieltä vielä tulee, vaikka nyt näyttää todella lohduttomalta kun pakkanen vaan kiristyy... Mutta onneksi on tosiaan VALOA jo enempi ;)

    VastaaPoista