tiistai 29. tammikuuta 2013

Laiskottaa


Terveisiä iltalenkiltä! Siellä tuulee aikalailla ja liukastakin oli, mutta pakko oli lähteä vähän päätä tuulettamaan, eipä ole tullut lenkillä käytyäkään kuin lauantaina viimeksi. Jotenkin on kyllä niin saamaton ja vetelä olo, että hyi oikeen.

Aamulla isäntä kiikutti iloisen yllätyksen pannuhuoneen nurkasta, sinne oli jäänyt ylivuoteinen jouluistutus lojumaan ja nyt hyasintit ovat kokeneet jälleensyntymisen. Kuinhan tuon kanssa nyt pitäisi menetellä? Ei varmaankaan kannattaisi ainakaan heti hukuttaa sitä kuoliaaksi? Vinkkejä?
Kukkuluuruu!
Raksalla on ruuvailtu ahkerasti, laitan sieltä kohta lisää kuvaa, jahka pääsen sinne kuvailemaan. Sähköjäkin on jo vähän pähkäilty, siinä onkin haastetta, kun talliin tulee kaikenlaista konetta ja vempelettä, pitää olla voimavirtaa ja valovirtaa ja kaikkea niiden väliltä. (No nyt mua heti ohjeistettiin, että ei noiden välillä enää ole mitään, mutta olen itsepäinen ja pidätän itselläni oikeuden kirjoittaa hieman yliolkaisesti ja runollisesti...)  Voimavirtarasioita ostettiin Keskiseltä muovipussillinen, joten pitäisi niillä nyt alkuun päästä.

Vanereita käytiin katsomassa Alavudella keskiviikkona, pitäisi alkaa niistä kehittelemään lattiaa toiseen kerrokseen, sinnehän on myös tarkoitus laittaa lattialämmitys.Eli vaneri tulisi metallipalkkien päälle (juoksut on 600mm välein, joten lastulevy ei siihen käy) ja siihen kahteen kerrokseen gyproc-levy. Alempaan gyproc-kerrokseen jyrsitään urat lämpöputkille ja päälle tulee varsinainen lattiagyproc.

Jaa-a, jos vääntäytyisi tuonne makkarin puolelle, siellä odottaa Esko Valtaoja. Tai siis tietenkin se kirja, Kaiken käsikirja. Ehkä ennätän pari sivua lukemaan, ennenkuin silmät painuvat kiinni. (Ei sen vuoksi, että kirja olisi tylsä, päinvastoin, vaan minä + kirja = zzzzzz....

2 kommenttia:

 1. Pahoin pelkään, että mun vihervinkeistä ei kannata ottaa vaarin, mutta jos se hyasintti alkaa oikein reuhottaa ja haluat päästä siitä eroon, niin ota yhteyttä ;).

  Ja aattele, jos siellä makkarissa kuitenkin odottais Esko itse.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :D No, Eskon kanssa voisi ainakin keskustella henkeviä, mutta ehkä parempi pitäytyä tuossa nykyisessä petikumppanissa...

   Saa nähdä kuinka tuon hyasinttiasian kanssa käy, laitoin ne nyt eri purkkeihin ja vaan jotain orkideamultaa löysästi ympärille. Ja ihan muutaman tipan vettä annoin, katsotaan, katsotaan. Kiva niitä on seurailla! Mutta voi olla, että joku päivä postimies kiikuttaa sinulle jonkin haisevan mytyn, tiedät sitten heti mistä on kyse ;)

   Poista