sunnuntai 11. elokuuta 2013

Juhlissa

Eilen päästiin juhlimaan kaksivuotiasta kummityttöä, aivan mahtava päivä oli taas, kaunis kiitos pääjärjestäjille ja mukanaolleille!

Tyttö-tyllerö oli tietenkin maailman ihastuttavin ja muisti kiittää saamistaan lahjoista. Seija-mummin kanssa ihmeteltiin sitä yhteen ääneen, että kuinka tämä näin pieni ihminen osaa ottaa jo kaikki kanssaihmiset huomioon, ihan uskomatonta!

Lahjoja tuli tietenkin paljon ja ihan kaikkia ei heti jaksanut edes avata. Kakuttelun jälkeen alkoi jo niin päikkärit painaa päälle ja oli vetäydyttävä vähäksi aikaa untenmaille, sitten taas kummasti jaksoi leikkiä uusilla leluilla, joista tällä kertaa hauskimmat taisivat olla ne pienet astiat joita oli sekä muovisena, että posliiniversioina.

Kynttilöitä puhalletaan, otsatukka taisi saada enempi
 puhallusta kuin kynttilät, mutta sammui ne viimein.
Niin nopeasti on taas aika hurahtanut, juurihan me juhlittiin ykkössynttäreitä ja silloin opeteltiin kävelemään - toinen käsi otti tukea Veijo-papan peukalosta ja toinen omista niskavilloista. Ja nyt mennäänkin jo niin lujaa, ettei kukaan pysy perässä... Terttu-mummu kertoi olleensa tässä joku ilta pesuhuoneessa pesemässä vanhoja Duplo-legoja, kun tyttö pyrähti sinne yllättäen ja huis hais vaatteet heitettiin pois päältä ja mummu huomasi pesevänsä legojen lisäksi pientä tyttöä.

Onnea ihanalle ikiliikulle! Olkoon elämässäsi enkeleitä ja rakkautta polun kuoppia tasoittamassa.

2 kommenttia:

  1. Suloinen pikkuneiti. Niin nopeasti aika kuluu ja lapset kasvaa. Minäkin menen ensi sunnuntaina juhlimaan 2-vuotiaan tyttärentyttäreni syntymäpäivää.

    VastaaPoista
  2. Kaksivuotiaat ovat niin kivassa iässä ja oppivat asioita nopeasti, voi kun itsekin omaksuisi vielä uusia taitoja noin näppärästi...

    Varmasti hauskat juhlat sinullakin tiedossa :)

    VastaaPoista