torstai 22. maaliskuuta 2012

Tip tip...

Tip tip sanoo räystäät ja kesä tulla jolkottaa, juuri nyt on viitisen astetta plussan puolella ja auringon peittää paksu pilvikerros, mutta hyvältä näyttää kevään jatkumisen kannalta. Lunta on kyllä vielä reippaasti joka paikassa joskin järven jää on kuulemma yllättävän ohutta. Itse veikkasin jäiden lähtevän jo 23.4. perinteisessä jäidenlähtöarvonnassa, voi olla että jos sattuu kovat tuulet niin lähtee kyllä jo aiemmin.

Vapaapäivää vietän tässä samalla synttärikakkua vääntäen esikoiselle (täyttää 17 v.), ollaan tässä kyllä synttäreitä juhlittu jo viikonloppunakin, mutta kyllähän hyvää kannattaa juhlia vaikka vähän pidempäänkin ;) Siivotakin pitäisi ja pyykkiä pestä, sitä on taas päässyt kertymään ihan liikaa. Pikkuhiljaa voisi pestä noita toppavaatteitakin kesäsäilöön kunhan saisi jotain tuonne pihalle kuivamaan, vielä on liian paksu hanki pyykkitelineen ympärillä.

Siellä ne on nyt muovit ja laudat koko katon alalla.

Isäntä on huhkinut raksalla, viimeksi on välikattoon asenneltu lamppuja ja laiteltu raksatraktoria kondikseen. Ai niin, meillä on siis traktori, se ostettiin Ruotsista n. kk sitten. Vanha Valmet 502, isäntä ajatteli, että pitäähän vanhuksen päästä Pelle Svenssonilta takaisin kotimaisemiin, isänmaallinen teko siis. Saa pappakin nyt viedä oman Valmettinsa takaisin kotiin pitkäksi venähtäneen lainan jälkeen.

Raksatraktori eli "Veli-Matti", eikö olekin hieno ;)
Kulttuuriakin olisi tiedossa viikonloppuna, Jo Stance alias Johanna Försti olisi yhteineen Rytmikorjaamolla ensi lauantaina ja sinne on kyllä päästävä, soul mama...

Viime perjantainakin leikittiin töissä kylttyrellia ja käytiin Kokkolan kaupunginteatterissa katsomassa Tsehovin Lokki-näytelmä nykyaikaistettuna versiona, tykkäsin kovasti!

Laitetaas loppuun vielä pikkukevennys, eli tuollaisiakin työkaluja on nykyään saatavana...

The friday afternoon hammer.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti