keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen odotusta

Tämä viikko on kulunut hujauksessa, tietenkin kun lomalla ollaan! Onneksi saan pitää vielä ensi viikonkin lomaa, muuten tämä hupa olisikin aivan liian pian ohi.
Jonkin verran olen tässä lueskellut blogeja ja tuntuu että kaikilla muilla on jo pääsiäistouhut hyvällä alulla tai tipukoristuksia myöten jo tehtynäkin, mutta meikäläisellä ei vielä mitään! Eipä silti, että yleensäkään kauheasti pääsiäistä valmistelisinkaan, mutta vois sitä edes leipoa tai jotain...
Eilinen kului ostoksilla, käytiin äitin ja isän kanssa kirpparilla ja Keskisellä, ja syömässä tietysti käytiin, sehän näissä ostosreissuissa onkin se pääasia. En kyllä paljoa mitään tällä reissulla ostanutkaan, jotenkin alkoi ihan kuvottaa taas tämä juhlapyhien kaupallisuus, joka kauppa pursuaa tipuja ja kaikenmaailman höyheniä ja munia, unohtamatta tietenkään luudalla lentäviä noitia. En kiusallakaan ostanut mitään pääsiäishömpötystä.

Pari viherkasvia silti taas kotiin kannoin, mimosan ja piakkoin punaiset kukkansa aukaisevan kaktuksen (pääsiäiskaktus?). Tuollainen mimosa eli tuntokasvi on meillä ollut ennenkin, mutta on aika lyhytikäinen ja vähän hankalahoitoinen kaveri kun se kasvaa pian sellaiseksi roittanaksi, mutta jotenkin se on niin hauska ja lapset (ja vähän vanhemmatkin lapset...) tykkää sitä kiusata.

Mimosa.
Niin, olenhan mä eilen leiponutkin, mutta ne pullat laitettiin kuopuksen koulumyyjäisiin, joten taas pitäisi asiasta innostua, plääh... No kattoo nyt, jos vaikka tässä päivän mittaan viittis ruveta vääntämään jotain piirakkaa. En kylläkään koe olevani mikään jauhopeukalo, joten masentaa jo ajatuskin sellaisesta tinttapiirakasta joka on reunoilta palanut ja keskeltä taikinainen... Onneks nuo illalliset pullat onnistui yli odotusten. Yleensäkin pullan leipominen meikäläisellä onnistuu paremmin kuin nuo kuivakakut ja piirakat, mikähän niissä kans vastustaa?! Jos laittais huonon hellan piikkiin... No sehän se onkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti