keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Väriä pintaan

Värisuunnittelijalla käytiin jo varmaan pari kuukautta sitten, kun sellainen vieraili Jaakon Hallissa. Lähtökohtana värien valintaan oli se, että tiilikatto tulee olemaan tiilenpunainen.
Senpä takia ajateltiin, että talo voisi olla vastaväriin eli vihreään vivahtava.
Tikkurilan värisuunnittelija ehdotti meille kumminkin tällaista, ainakin omasta mielestäni aivan selvästi harmaata sävyä talon seinäväriksi:

Ollaan koko ajan oltu sillä mielellä, että meille tulee vihreä talo, mutta ehkä luotamme ammattilaisen sanaan, edes tässä asiassa... Niinpä talosta tulee tämän värinen. Tämä näyte on Vinha-värikartasta ja sävy on nimeltään Kuutar. Vuorilaudat yms. tulisivat ihan valkoisella. Eiköhän siinä ihan selvä kontrasti kumminkin saada, vaikka tuo ylempi näyttää luonnossa kyllä melko vaalealta sekin.

Tallista tulee tämän värinen, sävy on nimeltään Sariola. Vuorilaudat, ikkunanpielet ja räystäät mörjätään vaaleammalla Kuutar-sävyllä.

Tässä kootaan kattotuoleja paketeiksi, aluskate on jo paikallaan.

Tänään oli jännittävä päivä ja nosturiauto tuli tontille nostamaan jo kaksi valmista kattotuolipakettia paikoilleen, päädyssä näkyy tuulensuojalevyt ja naulausrimat. Vielä pitää päntätä kaksi pakettia korkeaan osaan ja matalan osan kohdalta vielä pähkäillään järkevintä vaihtoehtoa. Eli vielä on melkoinen sarka kynnettävänä... Toivotaan, ettei talvi vielä vähään aikaan tulisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti