sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Ihan metsässä

Metsässä on tullut käytyä ihan liian harvakseltaan, on kyllä ollut niin kylmäkin, ettei sinne suuria houkutuksia ole ollutkaan mennä. Mutta toivottavasti nyt kun lomatkin viikon päästä alkavat, säät suosisivat niin, että tulis oikeen enempi siellä rämmittyä. Se kun tekee niin hyvää sielulle ja ruumiille.


Isäntä täällä potee flunssaa ja just todettiin pientä kuumeilua kuopuksessakin, se tosin voi johtua kyllä happirikkaasta päivästäkin tuolla srk:n talvitapahtumassa, siellä oli tandemhiihdetty hiki otsalla ja muutenkin hankittu vakava happimyrkytys.

Raksapuolella on kovin hiljaista, käyntiovet on talliin tilattu Tikliltä, mutta siinäpä sitten kaikki niiltä osin. Mutta aikaa on vietetty paljon blogeilla surffaten ja eri taloprojekteja vertaillen, mielenkiintoisia kohteita on löytynyt tosi paljon ja kaikkein mukavinta on seurata noita blogeja, joissa on koko aikajana nähtävissä kuopan kaivuusta ikkunaverhojen ripustamiseen. Se antaa toivoa, että kai tämä joskus tästä etenee...

Ai niin, vielä asiaa luontorintamalta; kotiin ajellessani Hallapurolta viikko sitten klo 17, näin metsätaipaleella koiran istumassa keskellä tietä. No minä ihmettelemään, että kenenhän koira se siinä, tämä nousikin pitkille jaloilleen ja loikkasi metsään, jolloin vasta hokasin, että ILVEShän se siinä! Voi jumankekka, kameraa en tietenkään siihen hätään saanut kaivettua takapenkiltä, mutta otin sitten edes jäljistä kuvan, he:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti