keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Olisko kevättä?

Ostin esikon, se tuo vähän toivoa kesästä...

Tiet alkaa olla sulat joka paikassa, mutta hanget on ja pysyy... Tänä aamuna oli pakkasta 20 astetta, eilen vielä vähän enempikin. Muuttolinnutkin ovat myöhässä, viikko sitten maanantaina sentään näin laulujoutsen pariskunnan uiskentelevan Halkosaaren edessä, se antoi hieman toivoa kevään edistymisestä. Mielestäni näin eilen mustarastaankin, mutta tämä havainto on hieman epävarma.

Tontilla ei ole käyty nyt vähään aikaan, mutta eiköhän kohta mennä katselemaan vähän ikkunoiden paikkoja kunhan saadaan elementit karmeihin upotettua, on siinä vielä vähän vääntöä, mutta eiköhän se siitä.

Autojen kanssa on taisteltu ihan kiitettävästi, n. kk sitten golfista pamahti laturi ja eilen kun piti töihin lähteä, niin audi ei suostunut etenemään vaan suti tyhjää, soitin epätoivoisen puhelun Timpalle ja hän "iloisena" tuli paikan päälle toteamaan, että jarruhan siellä on jäänyt laahaamaan... Voi sitä voimasanojen määrää ja vanhojen p***jen ylistystä... Meillä on kumpikin auto ehtinyt jo reilusti rippikouluikään ja pitäis kiiruusti uudempia alkaa katselemaan, ennenkuin joltain pillahtaa niiden takia verisuoni päästä.

3 kommenttia:

 1. Mä en ole nähnyt vasta kun variksia, muuttaahan nekin etelämmäksi talvisin:) Niin ja Marko oli nähnyt lokkeja järvellä... nyt kannattaa muuten mennä jäälle, hanki kantaa mainiosti ja on tosi helppo kävellä ja voi sitä auringon valon määrää:)

  VastaaPoista
 2. Meillä noita kevätesikoita on kuukapenkissä. Kestivät myös normaalia kylmemmän talven. Ihme!
  Kyllä se kevät vielä tulee ja pääset ruohoa leikkaamaan!

  Älä puhu mulle autoista. Uusi (siis käytetty) pitäisi ostaa ja vanha myydä. Saatiin auto katsastuksesta läpi torstaina ja perjantaina kuului joku ihme romina moottorista. Nyt se on muka korjattu. Täällä en ole vielä luotettavaan ja ammattinsa osaavaan mekaanikkoon törmännyt. Kunhan nyt päästäis siitä eroon ja saatais auto, joka ei koskaan kiukuttelisi!

  VastaaPoista
 3. Lokkien tulon kyllä huomaakin, erityisesti naurulokkien... Kesällä niitä on täällä ranta-asumuksilla ihan riesaksi asti kun sotkevat tehokkaasti laiturit ja kaikki.

  Vai on Irlannissa huonot mekaanikot, taitaa olla maailmanlaajuinen ongelma;) Ei vaiteskaa, meillä on naapurissakin ihan hyvä sellainen, mutta kun isäntä haluaa itse korjata, vaikkei olisi aikaa... Ja onhan se kallistakin toisella korjuuttaa, kun varaosatkin maksaa maltaita. Eletään toivossa, että tulisi se lottovoitto.

  VastaaPoista