torstai 9. kesäkuuta 2011

Verhoilua

Alkuun pakollinen luontokuva ;D

Sorry, sorry, pitkä bloggaustauko tuli, yritän parantaa tapani. Taas...
Kolmen viikon kesäloma tulla tupsahti vähän yllättäen, nyt on siis ensimmäinen viikko menossa ja lopussa kun jo torstaita elellään. Eilen kotiuduttiin naisporukalla Kartanonkoskelta kolmen päivän shoppailu/voikukankitkemis-lomalta, teki terää pieni maisemanvaihto, kiitos Jannelle hyvästä seurasta ;D Nyt ollaan sitten taas takaisin arkisessa touhussa, tänään pesin jopa mattoja, ja se on jotain se!
Isäntä on täällä ollut edelleen yhtä kätevänä, uusin kaksipyöräinen tulokas Honda CB 125 vm-73 alkaa olla käyttökunnossa, ja raksallakin on menty asioissa eteenpäin. 

Honda CB 125 vm -73
Ulkoverhoilua on alettu paukuttaa paikoilleen heti kuun vaihteessa, sävyksi valittiin Vinhan kartasta Ukko, joka on tarpeeksi tumma erottuakseen selvästi tupaan tulevasta sävystä joka tällä tietoa on Kuutar. Paneeli on aika leveää ja maalia kuluu varmaan aika lahjakkaasti, etenkin kun käytössä on tuollainen maalausautomaatti, joka levittää maalia melko runsaantuntuisesti paneelin pintaan, mutta voi-i kun minä tykkään siitä aparaatista! Täytyykin laittaa kuva siitä jossain vaiheessa tänne blogille, Timo teki siitä vähän omanlaisen version... Mutta pakkohan sitä on käyttää, ei tuota määrää jaksaisi millään käsin alkaa maalaamaan, tai en minä ainakaan. Kerrosten väliin on tarkoitus laittaa metallilistat, jotka on jo valmiina kantattuina ja maalattuna odottamassa.

Ikkunapellit on väliaikaiset, toim.huom.
Siitä se lähtee...
Aika lämmintä vaan on nyt pidellyt, saa nähdä milloin jatketaan, paljon siellä paneelia odottelee väriä pintaansa ja aikaa menee pätkimiseenkin, mutta onneksi on kesä ja päivät pitkiä, ja yöt valkeita ;D IIHANAA OLLA LOMALLA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti