perjantai 2. syyskuuta 2011

Sieniä ja kärpäsiä, ja kärpässieniä...

Hirvikärpäsiä riittää, tämä ei ole vielä päässyt siivistään.
Sieniä on metsässä aina vaan enempi, paljon myös semmoisia mitä en ole ennen edes nähnyt... Ja paljon on nyös hirvikärpäsiä, paikoittain niitä oikein pölähtää silmät ja korvat täyteen kun sattuu hirven makuuksille.

Jonkin verran olen saanut sieniä pakkaseen, mutta vielä sopisi muutama hapero, sitten saa riittää kunnes tulee suppilovahveroitten aika, ne käyn hakemassa yleensä vasta syyskuun lopulla tai lokakuulla. Voi olla että ne on nyt aikasemmassa kun on ollut niin tosi märkää.

Huomenna sitten tyttären kanssa Tampereelle Traconiin, eipä ole tuollaisessa ennen tullut käytyäkään. No, ihan hyvä päästä jonnekin näin loman päätteeksi, onhan tuolla varmasti paljon näkemistä ;D Hyvä harrastushan tuo on siinä mielessä, että kannustetaan itse tekemään asioita, voi suunnitella ja toteuttaa tosi kummallisia pukuja ja tuo mangapiirtäminen on meillä ainakin toistaiseksi ihan se ykkösjuttu. Itse en tiedä siitä juurikaan mitään, mutta näyttää jännältä.

Maanantaina karu töihin paluu, koko päivänä ei saa syödä kun maha tähystetään iltapvällä ja pitäisi kumminkin saada töitäkin tehtyä kun väkeä on vielä lomalla. Ja remppaakin meillä töissä tehdään joten kaikki hakee vähän paikkaansa ja on sekavaa, mutta pääasia että jotain edistystä tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti