sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Ikkunanpieliä ja luontoelämyksiä

En ole ennen huomannutkaan,
että vaahterassa on näin kaunis kukinto!

Lämpenihän se viimeinkin! Tuntuu että luontokin heräsi ihan muutaman päivän aikana ja nyt on joka paikka vihreänä ja kaikenmaailman kukkaa puskee joka pöpeliköstä, tässähän ihan meinaa pyörtyä kun on niin kaunista! Ja nyt harmittaa kun ei enempi tullut laitettua noita kesäkukkia siemenestä kasvamaan vaan kaippa tästä joutuu tuonne puutarhamyymälöihin suuntimaan, että saisi omallekin pihalle jotain nättiä väriläiskää.

No toisaalta, eihän ne itsekasvatetut kukkisikaan vielä pitkään aikaan, kun ei ole kasvihuonettakaan apuna. Eikä ne puutarhojen kasvattamat kukkaset taas ihan niin kalliita ole, etteikö niitä raaskisi ostaa, päinvastoin!

Kyllä on hidasta näitten ikkunanpielien laitto...
Isäntä lähti puhaltamaan villoja kaverin avuksi ja minä oon viettänyt ihan vaan tällaista hiljaiseloa pyykäten ja ryykäten, lapsetkin on mummulassa ja kissikin vaan nukkua möllöttää. Yritän tässä valmistautua henkisesti kovaan työrupeamaan, kesälomat tuo vähän paineita lisää, mutta eiköhän siitä selvitä kun on kumminkin tuota aurinkoenergiaa taas saatavana.

Raskas on ollut varmaan aika monelle tämä mennyt viikko, kamalia asioita on tapahtunut ihan täällä meidän pikkukylässä kuin  muuallakin, ei ihme, että yöunet menee. Ei voi kuin toivoa jaksamista kaikille osapuolille, sanattomaksi vetää...

2 kommenttia:

 1. Minä luin, että pyykäten ja ryypäten!!!
  Auringosta saa kummasti lisää energiaa.

  Todellakin teillä on ollut sillä surullinen viiko, ja siten vielä päälle Hyvinkään uutiset. Tälläisten uutisten edessä tuntee itsensä kovin pieneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meillä aina ryykätään kun silitysrauta otetaan esille, välillä tulee viljeltyä noita murresanoja ihan huomaamatta, mutta kun ne on niin hauskoja :)

   On kyllä ollut NIIN synkkä tämä koko kevät, sitä oikein pelkää, että mitähän taas kohta kuuluu, kun vaan voisi pistää hupun päähän ja olla kuuntelematta uutisia...

   Poista