lauantai 7. syyskuuta 2013

Katon tekoa ja roskaruokaa

Mahtavia kelejä on pidellyt näinä päivinä ja raksalla työt ovat edenneet hienosti ja ehkä jopa paremmin kuin odotettiin. Talon runko on valmis, matalan puolen kattotuolit, aluskate ja ruoteet paikoillaan ja tänään Timo viimeistelee korkean puolen kattoa. Se kootaan maassa ja nostetaan sitten nosturilla paikoilleen. Sitten puuttuukin enää kattotiilet niin saadaan alkaa lyömään tuulensuojalevyä seiniin.

Ja kun minä tässä kirjoitan, että me tehtiin sitä ja me tehtiin tätä, niin minähän en ole tehnyt raksalla yhtään mitään, vaan oon yrittänyt hoitaa näitä muita juoksevia asioita, kuten hoitanut huushollia ja käynyt tienestissä :) No, eilen kävin maalamassa muutaman vuorilaudan noihin katon päätyihin.


Talon runko alkaa olla valmis.

Katto on tehty kahtena palana maassa,
 kohta tämä nostetaan paikoilleen!
Tämä päivä on mennyt siivoillessa ja leipasin pellillisen piirakkaa, jos sattuu joku tulemaan kahville. Töissä on ollut tavallista rankempi viikko ja nyt on olo hieman voipunut, mutta eiköhän tämä tästä kun saa nyt vaan huilata viikonlopun.
Puolukassa pitäisi vielä kerran käydä, mutta ehkä jätän sen huomiseen, nyt ei jaksa ja sitä paitsi, meillä taitaa olla tänään roskaruokapäivä, eli kohta haetaan jotain herkkua grilliltä ja istutaan katsomaan jotain hyvää leffaa. (Kun vain pystyttäis päättämään, että mitä katsottais kun makuja on niin monia, meidänkin perheessä...)
Auringonlasku raksalla.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Juuh, ja kenenhän esimerkistä? :D

      Timo joutui hakemaan grilliruuat Alajärveltä asti, sillä Vimpelissä oli kylä ihan tukossa pesispelin takia...

      Poista