lauantai 11. tammikuuta 2014

Uusi harrastus?

Partiohommat siis loppuivat jo keväällä ja nyt on iili, että jotain pitäisi löytää tilalle. Teen mielelläni kaikenlaista käsityötä, piirtelen ja värkkäilen läsitöitä, mutta ne ovat kovin yksinäisiä harrastuksia. Tietenkin voisin mennä johonkin kansalaisopiston kurssille, mutta jotenkin nyt sekin ajatus tökkii.

Yhtenä vahvana vaihtoehtona olen ajatellut jotain spr-vapaaehtoistoimintaa ja mahdollisesti voisin liittyä spr:n kautta Vapepan hälytysryhmään, sillä sekin jäi ajatuksen asteelle maastoetsinnän kurssin käytyäni. Oli nimittäin aikomuksena perustaa jokin partion oma hälyryhmä, mutta kun se partio kerran tuli tiensä päähän, niin sekin jäi. Harmitti, kun tässä joku päivä sitten oli pikkupojan etsinnät käynnissä aivan naapurissa, mutta minä en sitä tiennyt kun en ole hälyketjussa mukana.

No, pitää nyt kuulostella mitä muita vaihtoehtoja keksis. Yhdistystoiminta on aina ollut lähellä sydäntäni ja kotiseutuseurojen toiminnassakin yritän olla mukana, Vimpeli-seuran johtokunnassa olen istunut jo aika kauan ja aion istua vastakin, se on tärkeää ja mukavaa hommaa, eikä kumminkaan työllistä liikaa. Sen takia nykyään onkin vaikea saada ihmisiä mukaan yhdistyksiin, kun pelätään sitä valtavaa työn määrää mikä sieltä pärköää ja tiedän kyllä aika tarkalleen miltä tuntuu, kun pitäisi saada kirjanpidot ja vuosikokouspaperit kokoon ja pitäis tehdä ihan oikeitakin töitä... Eli en enää koskaan suostu mihinkään puljuun sihteeriksi tai puheenjohtajaksi.

Nyt pullataikina odottaa uunissa (laitan uuniin nousemaan, kun ei tahdo muuten onnistua...) ja pitää ruveta leipomistouhuja virittelemään. Hyvät viikonloput!

Iisku kurkistaa, kukkuu!

2 kommenttia: