sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Katto valmistuu

Tiilet on nyt ladottu katolle, tämä kuva on otettu viikko sitten ja tämän jälkeen on toinenkin puoli ladottu, muutamaa tiiltä lukuunottamatta. 
Katolla työskentely on ollut enempi kuin raskasta, tasapainottelu ajoittain liukkaiden tiilien päällä ei sovi heikkohermoisille ja jo pelkkä maasta käsin katseleminen saa hien nousemaan pintaan. Onneksi tämä työvaihe on pian historiaa... 

Kuvat by Janne.

Ja on sitä jo muutakin tehty kuin tiiliä laiteltu, nimittäin matalan puolen kattotuolit on yhdistetty paketiksi maassa ja kunhan saamme aluskatteen, ruoteet ja räystäslaudat paikoilleen, onkin taas aika kutsua nosturiauto paikalle. Ja sitten alkaa jo näyttää todella hyvältä!

Lunta on sadellut aina silloin tällöin ja lämpötila heittelee nollan molemmin puolin. Paljon pitäisi vielä tehdä, mutta talvi tekee tuloaan... Kohta eletään jo pikkujoulujen aikaa ja töissäkin on pahuksen kiirusta, tuntuu ettei energia riitä kaikkeen ja kotityötkin jää tekemättä. 

Mutta, ei valiteta! Onhan tää kumminkin pirun mielenkiintosta ja itellehän tässä tehdään ;) Eikä meillä tässä mitään hätää oo, ihan oikeesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti