perjantai 26. marraskuuta 2010

Kylymä...Isoja ei meidän raksalla ole viime päivinä tapahtunut, mutta jotain kumminkin. Tolppa-anturan valu onnistui kauheesta säästä huolimatta hyvin ja suojaukset voidaan pian purkaa. Tolpat on tänään lovettu ja pintaan levitettiin puunsuoja. Huomenna varmaankin ne vielä maalataan, joten eiköhän niitä pian päästä pystyttämään.
Ei paljoa kyllä nämä kelit naurata, pakkasta on 10-15 astetta ollut joka päivä + mieletön viima, joka kyllä vie kaiken riemun rakentamisesta.

Mutta eiköhän se siitä, tuskin tästä nyt uusi jääkausi kumminkaan vielä alkaa! Vajaa kuukausi enää ja päivä alkaa taas pitenemään. Sinnitellään, sinnitellään... Ensimmäinen adventti on ovella ja joulun odotus voi alkaa. Itsenäisyyspäiväkin on jo reilun viikon päässä, se taitaa mennä leipätyön merkeissä meikäläisellä, mutta illalla katsotaan varmaan perinteiseen tapaan linnanjuhlia ja syödään Fazerin Sinivalkoista. Ja katsotaan Tuntematon Sotilas, (vaikka sitten nauhalta kun näkyy telkusta alkavan jo klo 13...)
Taas se aika vuodesta kun tontut häärii...

Ollaan mietitty tätä rakentamistouhua, että vaikka monet sitä kauhistelee, että kuinka tällaiseen lähdettiin ja voi kuinka kallista ja aikaaviepää, niin täytyy sanoa, että eipä tätä aikaa olisi voinut kyllä paremmin viettää.
Kai sekin aika tulee, että alkaa kaduttaa, mutta sitä odotellessa edetään päivä kerrallaan.
On tämä syksy ollut kyllä kaikin puolin sellainen, että jos tätä rakentamistouhua ei olisi ollut niin masennushan tässä olisi iskenyt. Kun on raksalla vääntämässä, niin ei siinä kauheesti ennätä työ- tai muitakaan huolia elätellä vaan voi huoleti heittää kaikki murheet olan yli ja SAA vaan rakentaa ;)

2 kommenttia:

 1. Heipat vastavierailulta Rauhalan Rakentajista :) Tosiaan, lähes naapureita ollaan ;) Mitä teidän talliin tulee? Mielenkiintoinen rakennusprojekti!
  Niin, ei voi sanoa rakentaneena, että kaduttaa, että tuli hommaan lähdettyä. Toki asioita tekisi toisin, mutta ei se kyllä kaduta yhtään, kun nyt valmiissa asuu. Te osaatte selvästi rakentaa itse toisin kuin me. Se auttaa paljon, että voi itse tehdä jotain eikä vain odottaa, kun toiset tekee. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Kiitti tsempeistä!
  Meidän talliin tulee monenlaista tilaa, alakerrassa tehdään autoremppaa ja puutöitä ja päätyihin yläkertaan tehdään harrastustilaa, eli minulle lasityöverstas/"marttahuone" ja isännälle soitto/fiilistelykämppä. Matalaan osaan tehdään käyttöautotalli. Sitten joskus... Toivottavasti...

  Tuosta osaamisesta en nyt tiedä. No isännällä on kai joku punainen lanka tässä touhussa, mä vaan peesaan ;D

  VastaaPoista