torstai 21. huhtikuuta 2011

Autotalli saa ovet

Onpas aika taas huristanut, kiirettä on pitänyt niin työ, vapaa-aika kuin rakennusrintamallakin.
Viikko sitten käytiin ihmettelemässä pääkaupunkiseudun sykettä, hermot oli mennä jonottaessa Messukeskukseen, siellä oli yhtäaikaa pienoismalli, lemmikki ja lapsimessut. Väkeä oli kuin pipoa ja pienoismalleja oli kyllä aika vähän, mutta rahan sai taas hyvin menemään. Muuten oli ihan ok reissu kun sääkin suosi.

Ja niin suosii nytkin, tänään oli tosi hyvä haravointikeli ja pääsiäissiivotkin jo tein, pidin tänään vapaata kun kumminkin joutuu maanantaina töihin.


Ja autotallin käyttöautopuolen ovet on isäntä saanut papan kanssa jotakuinkin asennettua, vain sähköiset aukaisulaitteet uupuu. Ihan helppo nakki tuo asennus ei vissiinkään ollut, aika monimutkaisia zydeemejä.

Joskus tuntuu, että asiat tapahtuu liian hitaasti ja silloin on hyvä kerrata, että mitä on saatu aikaan. Ajattelin laittaa tähän loppuun jonkin pääsiäisaiheisen kuvatuksen ja selailin vuoden vanhoja arkistokuvia.

En löytänyt yhtään sopivaa, mutta löysin jotain parempaa, nimittäin kuvan siitä mitä me tehtiin raksalla viime vuonna tähän aikaan ;) Eli eihän meillä vielä tontilla tapahtunut yhtään mitään vaan isännät olivat moottorisahan kanssa heilumassa metsässä, hankkimassa meille rakennusvärkkiä!

Voi hyvänen aika miten paljon on saatu vuodessa aikaan...

Hyvää pääsiäisenaikaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Sulla on ihan oikea asenne: ajattele niitä asioita, jotka olette saaneet tehtyä vuoden aikana. Saammehan tulla kesällä katsomaa aikaansaannoksianne. Terveisiä työmiehille ja mummulle!

    VastaaPoista
  2. Kyllä saa tulla, tervetuloa ;) Ja kerrotaan terveisiä!

    VastaaPoista