sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kevätaktiviteetteja

Komeasti on aurinko paistellut tänäänkin, mutta koleaa on. Pellot on aika lailla tulvavesien alla ja luulisin, että vedenpinta tulee vielä nousemaan. Onneksi yöt ovat olleet kylmiä.
Äänestämässä käytiin jo tänään, ettei vaan unohdeta sitten viikon päästä, kun on varmaan kaikenlaista muuta hommaa sille päivälle. Tosi paljon oli väkeä liikkeellä äänestyspaikalla ja muutenkin, näytelmäkin käytiin katsomassa ja sielläkin oli tupa täynnä. Taitaa ihmisiä kevättää!
Meillä laitettiin ohraa kasvamaan pääsiäiseksi viikko sitten ja se on jo  nyt niin korkeaa, että taidetaan laittaa uusi satsi tulemaan, eihän tuo kestä sinne asti ;D
Ohraa ikkunalaudalla
Huomiseksi onkin luvannut sitten vaihteeksi lumisateita, voi pahus...

Raksalla tapahtuu varmaan vielä tänään jotain, eli isäntä lähtee laittamaan vielä iltapuhteiksi niitä väliaikaisia peltejä ikkunoille.


2 kommenttia:

  1. Pitäisikin laittaa ohraa kasvamaan, että saisi tuo meidän kissakin jotain syötävää. Se kun ruukaa syödä noita meidän kukkia... :)

    VastaaPoista
  2. No tuohan olikin hyvä idea! Tuntuu olevan kovin ajankohtainen ongelma tämä, että kissit syö kukat ikkunalta, onkohan sekin jokin kevään aktivoima jutska?

    VastaaPoista