torstai 12. huhtikuuta 2012

Voi hitsin pimpulat!

"Sielu on hellä kuin mimosan hipiä, sielu on kipiä,
 sielussa sataa..." Lainatakseni Juice Leskistä...
Kuva selittänee harmistuksen aiheen... Pari päivää oltiin reissussa Kartanonkoskella ja kun tultiin takaisin, niin mimosa oli tämän näköinen. Ei siitä sen enempää, piste.

Lupasin rännikuvia ja laitan nyt yhden, vaikkei siitä kokonaisuutta näekään, mutta tuollaista nyt kumminkin tekeillä. Julkisivun rännit ovat nyt valmiit syöksytorvia myöten ja hyvin toimii, vaikkei tässä mitään rankkasateita ole ollutkaan.

Aamuteeveessä oli tänään vieraana elokuvaohjaaja Matti Kassila ja rupesin oitis penkomaan Palmu-elokuvia hyllystä. Nyt on Komisario Palmun erehdys pyörimässä, on se ihan älyttömän hyvä leffa! Eikä nuo muutkaan huonoja ole ja aina ne silloin tällöin pitää kaikki katsoa. Näissä on jotenkin niin jännä fiilis, hienot valot ja varsinkin tuo musiikki tuo dramaattista tunnelmaa... Ja jotenkin tuo ajankuva vaatetuksineen ja sisustuksineen tuo mielenkiintoa niin että näitä jaksaa aina vaan katsella uudelleen. Helsingissähän järjestettiin joku vuosi sitten erikseen ratikkaretkiä joilla esiteltiin Palmu-elokuvista tuttuja taloja paikkoja, harmi ettei sellaiselle tullut koskaan osallistuttua.

Ens viikolla alkaa taas arkinen aherrus, parin viikon loma teki kyllä terää vaikka olis tässä voinut lomailla kauemminkin, varsinkin kun nyt näyttää vihdoin kevät etenevän, viime yönä pysyi lämpötila tiukasti lämpösen puolella ensi kertaa pitkään aikaan, mahtavaa! Kohta pääsee bongailemaan lintuja tuonne kalasatamaan, jahka jäät vähän hellittävät.

Pääsiäinen sujui perinteisesti kuraa kyntäen ja mämmiä syöden. Lauantaina oltiin velipojan perheen luona syömässä, saunomassa ja ihastelemassa kummityttöä, joka on kyllä NIIN IIHANA ja toimelias kakara, että harvoin näkee! Miten nopsasti lapsi tuossa iässä oppii liikkumaan ja käyttämään käsiään, ja mikä valtava into kertoa asioita vaikkei yhteistä kieltä vielä olekaan!

Jaa-a, kylläpäs alkoi taas tuulemaan, mistä tuota tuulta riittääkin aina vaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti