perjantai 6. heinäkuuta 2012

Higgsin hiukkasia ilma sakeanaan

Siinä niitä on Higgsin hiukkasia!
Melkoinen pölypilvi nousi raksalla ilmoille, kun pohjaa lätkättiin, varmasti moni ohiajaja kauhisteli, että no nyt se palaa tuo talli, kun ei vielä valmiiksikaan ennättänyt.

Meillä on ollutkin nyt tällaisia pölyisiä projekteja peräkkäin, ensin se villojen puhaltaminen tuonne ylös ja nyt tämä, köh köh. Onneks isännällä on kunnon maski tällaisia hommia varten.

Viikonloppuna olisi kaikenlaisia menoja tarjolla, huomenna Ränkirock Lehtimäellä (ilmaiskonsertteja kauniissa ympäristössä, matkaa meiltä vain n. 50 kilsaa), Wanha Woima päivät Oulaisissa (mahtavat romppeet, paljon vanhaa tavaraa ja menopelejä, matkaa n. 170 kilsaa...) Rokulipäivillä Alajärvellä voi myös pyörähtää, jos tulee tuonne Lehtimäelle lähdettyä, kun on siinä matkan varrella. Ja jos lähtee Oulaisiin niin samalla vois käydä Ylivieskassa Kärkkäisellä shoppailemassa. Yleensä mun shoppailureissut päättyy kyllä aina samaten, eli en kumminkaan löydä mitään kivaa vaan ostan sitten vaan lakupussin...

Vaatteita mun kyllä pitäisi ostaa, mulla ei oo mitään päälle pantavaa. Mutta kun minä VIHAAN VAATTEIDEN OSTAMISTA! Ei ole tukalampaa paikkaa meikäläiselle kuin marketin sovituskoppi, jossa on kaiken tilanahtauden ja epämukavuuden lisäksi lamput, jotka tekevät minusta ihan aneemisen narkomaanin värisen, ja se näky karkoittaa kyllä viimeisenkin ostohalukkuuden. Onneks on äiti, joka kantaa poloiselle raksaajan akalle vaatteita kirpparilta ja alennusmyynneistä, eläköön äiti!

Kasvimaalla kykin eilen hetkisen, oli niin lämmin, että jouduin pian luovuttaa. Sieltä ei ole isoja odotettavissa, avomaalla on vain punajuuria ja laatikossa kesäkurpitsaa, kirsikkatomaattia ja paprika, josta jo kokemuksesta tiedän, ettei se valmiiksi ennätä kun syyshallat sen nitistää. 
Mutta sainpahan edes enimpiä roskia nypittyä ja vähän kävin sotaa sirpin kanssa nokkosia vastaan. 

Ai niin, veljen vaimo lahjoitti minulle kaksi perennan alkua, lehtosinilatvan, joka on kuulemma persikan värinen ja alppikohokin, jännä nähdä minkälaisia niistä tulee, laitan sitten kuvia kun ne kukkii, eli ehkä vasta ensi kesänä, sorry...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti