sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Aktiiviviikonloppu

Harvinaisen vaiherikas viikonloppu on lopuillaan, sää on VAIHTEEKSI sateinen ja pimeä, tuuleekin aikalailla. Huomiseksi iltapäivälle lupaa onneksi parempaa, jopa aurinko saattaa näyttäytyä, jipii!

Perjantainen vapaapäivä piti olla siivouspäivä, mutta pakollisten paperipartiolaisen töiden jälkeen saappaat veivät minut tunniksi metsäpoluille. Rakot päkiöissä (liian isot saappaat+kovettumat jalkapohjissa) linkkasin takaisin autolle ja huristelin takaisin kotiin hikisenä, kipeänä, mutta onnellisena, kävin suihkussa ja aloin laittaa kinkkukiusausta kotiin palaaville koululaisille ja isännälle.

Perjantai-iltana käytiin mummun ja lasten kanssa Kaustisella kirpputorilla, josta ostin villasukat kympillä, (sillä olen päättänyt armahtaa toispuoleista märäntyneisyyttäni, enkä näin ollen aio kipeyttää hartioitani tikkuamalla yhtikäs mitään.) Sitä paitsi kymppi tuollaisista hyvin tehdyistä, pitkävartisista, oranssi-punaraidallisista sukista ei ole yhtikäs mitään, eihän noista jäänyt tekijälle kuin ehkä kolme euroa tekopalkkaa?

Lauantaina oli Sääksjärvellä marrasmarkkinat, siellä nopeasti pyörähdettin kannatusmielessä. Yllättäen ostin sieltäkin villasukat,  ihanat keltaiset junasukat, jotka menevät tuomisiksi pikkuserkun viikon vanhalle vaaville, onnea Fionalle ja koko perheelle, vanhan sydäntä lämmittää kun suku lisääntyy ;)

Me emme ole kyläilyihmisiä, mutta nyt saa piirtää johonkin todella suuren rastin, sillä eilen oltiin istumassa iltaa tuttavilla oikein kunnolla, monta tuntia rupateltiin ja hifisteltiin eli kuunneltiin musiikkia kunnon laitteilla, ihan hävetti kun maltettiin lähteä kotiin vasta puolen yön tietämissä... Mutta siihen pehmeään sohvaan kun istahdettiin sulosointuja kuunnellen, niin eihän siitä malttanut millään lähteä. Kyllä mekin sitten aletaan pitää tuollaisia hifistelyiltoja, kunhan päästään uuteen kämppään. Ihan vielä ei voi hifivarustelua aloittaa, on tärkeämpiäkin rahareikiä.

Siitä tulikin mieleeni, että Golfista pamahti tänään laturi, just kun saatiin traktori suurinpiirtein pelittämään. Tämä on niinkuin se harakka tervatulla katolla, nokka tarttuu, pyrstö tarttuu, nokka tarttuu... jne. Aina on jotain rikki.

Siivouspäivän pidin sitten eilen, hääräsin pää märkänä ja sain kämpän jonkinlaiseen kuntoon, niin että on nyt ihan kiva istuskella ja latautua huomiseen työpäivään ja tulevaan, varmasti todella kiireiseen työviikkoon.

Raksalla tapahtunut traktorirempan lisäksi seuraavaa:

Tässä kätevän isännän värkkäilemässä
 pöntössä on hyvä poltella roskia!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti