perjantai 25. tammikuuta 2013

Kyllä tämä taas tästä

Tietokone alkoi kränäilemään ja nyt vihdoin sain (siis ostin...) uuden läppärin ja tämä onkin nyt ensimmäinen kerta kun tällä Asuksella värkkäilen. Ihan samalla lailla tämä tosin toimii kuin entinenkin, mutta ohjelmat meni uusiksi, eli yritän nyt pärjäillä näillä freeware-ohjelmilla. Eli kuvankäsittely tapahtuu Photofiltrellä ja OpenOfficella teen pakolliset (onneksi niitä ei ole paljon) kirjalliset työt. Mitään vektorigrafiikkaohjelmaa mulla ei ole ja se vähän rassaa, mutta toivottavasti en sitä tarvikaan. Sitten kun voitan lotossa, ostan CS6-paketin ja alan tekemään kaikkea jännää...

No juu, Photofiltrellä oli kiva
laittaa tuollainen copyright-jutska... Vähänkö hieno!

Lupasin kertoa luontokuvauskurssista, mutta taidan malttaa mieleni ja kerron siitä vasta myöhemmin...

Lumikenkäilemässä olen käynyt muutaman kerran ja ne mainiot lätkyttimethän toimii loistavasti, viime pyhänä tein kunnon reissun veljen metsäkämpälle ja vasta puolessa välissä huomasin, että ihan turhaan mä niillä lumikengillä kävelin, sillä lunta oli aika vähän... Pistin sitten lumikengät kamerareppuun kiinni ja jatkoin matkaa. Mutta olen kyllä kokeillut niitä jo umpihangessakin ja ai kun on kiva mennä mihin haluaa, ei estä hanki eikä veto-ojat!

Irlannista oli näköjään heitetty mulle jänskä haaste, palaan pian astialle :)

2 kommenttia:

  1. Kokeileppa Inkscape....Gimp....ja wintoosassa pyörii nykyisin myös Krita:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuosta Inkscapesta Janne just puhuikin, Kritasta en tiiä mitään, mutta näyttää mielenkiintoiselta sekin, no voihan nuo laittaa koneelle vaikka kaikki ;)

      Poista