keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Rätynen

Se olen minä juuri nyt. Pää on kipeä, en tiedä onko se sisäinen ilmapuntari vai mikä tauti jyllää, mutta ajattelin pitää vapaapäiväni tänään, kun siihen nyt oli mahdollisuus. Voi olla kyllä ihan tuon ilmapuntarin syytä tämä kaikki, sillä eilen jo enteili tätä matalapainetta orastava päänsärky, joka ei hellittänyt edes kunnon iltalenkin päätteeksi.

Ja nyt tuulee niin, että pikkulinnutkin putovat oksilta ja varmasti kohta sähköt katkeaa, kun puita kaatuu linjoille.

Eikä tämä näytön tuijottaminenkaan nyt oikein skulaa, sorry, tällainen marmatus tällä kertaa. Laitetaan nyt edes onnellinen kuva loppuun...

Kauniita unia!

4 kommenttia:

 1. On se söpö pikkuinen. Niin rauhallisen näiköinen nukkuessaan ;) Päänsärky on inhottavaa. Sitä kohtaa kun kivistää, ei saa tehtyä oikein mitään. Toivottavasti pian helpottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, jo vähän helpottikin ja jaksoin jopa leipoa! (Ja koko ajan pelkään, että saanko viimeisen satsin uunista ulos, sillä ulkona tosissaan myrskyää ja sähkökatkon vaara on enempi kuin suuri...)

   Ihana on tuo pikkuinen, siitä on meille kaikille niin suurta iloa! Ja kuten äitinsä jo sanoikin niin parhaimmillaan noin unessa ;)

   Poista
 2. Heippa Eija :). Nyt kun sun pää ei enää särje (mikä on iloinen asia), niin mun blogissa olis sulle haaste odottamassa ;).
  Jos ahdistut, niin siitä voi valita helpotetun joko-tai-version..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, kiitos :) Vastaillaan, kunhan ehditään...

   Poista