maanantai 22. heinäkuuta 2013

Maidon kera, kiitos!

Eilen kävin mustikassa ja löytyi sieltä vähän muitakin marjoja.
Tämä on tässä loppukesässä ihan parasta, mustikoita, vadelmia, metsämansikoita, nam! Ja ehdottomasti maidon kanssa syötynä, muu ei tulisi mieleenkään.

Lättyjen lisäksi hernekeitto on sellainen ruoka, jota ei tulisi mieleenkään syödä esim. veden kera. Tuleeko muita ruokalajeja mieleen? Hmm, pitää miettiä yön yli...

3 kommenttia:

 1. Tämä on sellainen aika vuodesta, että kello voisi tikittää hitaammin. Haluaisin viivähtää syksyn satoajassa pitempäänkin!

  VastaaPoista
 2. Älä muuta sano, lakkakausikin meni niin nopeasti, etten ennättänyt kuin hitusen saada pakkaseen. Ja nyt pitäisi olla asialla, että saisi talven mustikat säilöön ja sitten pitääkin jo juosta puolukoitten perässä :) Voisi kyllä mieluusti jakaantua vähän pidemmälle ajanjaksolle tämä marjakausi.

  Mansikoita en tänä vuonna ostanut pakkaseen ollenkaan, sillä ajattelin säästää siinä kohtaa, ja jotenkin ne pakastimesta otetut mansikat vain ei oikein enää sykähdytä...

  VastaaPoista
 3. Maito kaveriks raparperisopalle, puolukkapuurolle, aroniateelle ja pihlajanmarjakiisselille. Nam, noissa letuissa on huokosia ja railoja, täällä usein tuloksena käteviä kittilaattoja, sekin sitten kait nam!

  VastaaPoista