sunnuntai 22. joulukuuta 2013

4. adventti

Kovin on synkkää tuolla pihalla, ei lumen hippustakaan ole enää maassa. Jotenkin sitä kumminkin tykkäis siitä valkeasta joulusta, mutta kyllä nyt on maailmankirjat niin sekaisin, että nähdäänköhän sellaista ihmettä enää koskaan? Jäätiköt sulavat ja meille tulee ikuinen syksy myrskytuulineen ja sateineen? Toivottavasti ei kumminkaan.

Joulu silti tulla jolkottaa, siivot on tehty (pesin hellankin takaa ja löysin kadoksissa olleen sormukseni) ja tänä aamuna leivoin jouluropellit, vielä pitää aatoksi väsätä rosolli ja perunasalaatti, mutta ne tehdään vasta huomenna, ennätän kyllä kun ei tarvi enää töihin mennä ennen joulua.

Kauppaankin pitäisi vielä vääntäytyä, mutta kattoo nyt milloin viitsii lähteä tuonne markettien panhuilumusiikista kärsimään. (Mistä ne löytää noita panhuilulevyjä, ne pitäis lailla kieltää, aivan kauheita, etenkin Halpa-Halli niitä harrastaa...)

Juu, Panulle on oma torttu leivottuna...

2 kommenttia:

  1. Viettäkää antoisa ja ihana joulu! Täälläkin on musta maa ja sataa vettä. Joulun jälkeen suhaan sinne teille päin joulun rääppijäisiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja oikein hyvää joulua sinnekin :) Tervetuloo vaan tänne järviseudulle, toivottavasti jätetään jotain räävittävää :D

      Poista