keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Vapaalla

Juu, vapaapäivää pukkaa keskelle viikkoa, ohjelmassa tänään kummitytön kanssa leikkimistä ja siinä ohessa normaali kotiaskareita. Pihalle on pakko päästä vaikkei siellä oikein tiedä mitä tekis. Etenkään kaksivuotiaan lapsen kanssa, kun ei ole luntakaan että pääsis pulkkailemaan... Mutta jospa vaikka tehtäisiin pieni kävelylenkki, sillä tämä duracell-pupu kylä jaksaa viskoa kinttua toisensa eteen ihan rivakasti, siinä jää kankea täti äkkiä toiseksi!

Riisipuuron jo keitin, piti tehdä sen kanssa mötyssoppaa (luumukiisseliä), mutta eihän tuolta kaapista niitä luumuja sitten löytynytkään, joten tein mustikkakiisseliä. Juuri tein fb:ssä galluppia, että kumpi parempi riisipuuron kanssa, mötyssoppa vai sekametelisoppa (sekalaisista kuivatuista hedelmistä tehty), voin kertoa sitten myöhemmin tulokset ;)

Joulun eteen en oo tehnyt vielä paljoa mitään, pipareita leivoin joku aika sitten, mutta ne on jo mennyt parempiin suihin. Jonku hedelmäkakun voisin illalla rääpästä niin ennättää hyvin tivistyä jouluksi. Mutta en ota joulusta paineita, katotaan nyt mitä ennättää tehä ja mitä ei. Pääasia että aattona taas istutaan koko suku ja ystävät yhdessä, syödään hyvin ja joristaan mukavia, siinäpä se pähkinänkuoressa.

Lupasin muuten aatoksi tehdä perunasalaatin, jos jollain on hyvä resepti niin saa tehdä mielellään ehdotuksia!

Tällaista keliä oli Hallapurolla tässä joku viikko sitten...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti