sunnuntai 31. elokuuta 2014

Tällinki ja kirpparilöytöjä

Edit: Tilannekuva su iltapvä.

Timo lyömässä verhoilulautoja paikolleen.

Tällainen tällinki piti väkästää tiilijaon mukaisesti verhoilu-
työtä avittamaan, apu se on pienikin apu!
Viimeisiä verhoiluja tehdään kuumeisesti ja tiiletkin on jo saatu paikoilleen, joten terassin teko on edennyt suunnitelmien mukaan. Melkoista mittoilua tuo parvekkeen kohta on vaatinut, jotta tiili ym. jaot menisivät kohdilleen. Mutta mahtavaa saada tuo verhoilukin valmiiksi, enää eivät paista tuulensuojalevyt mistään, joten antaa sataa vaan!

Hohhoh, mitähän seuraavaksi?

Esittelenpä viimeisimmät kirpputorilöydöt:
Lakeuden Soppiksesta silmiini pomppasi tällainen outo maljakko, ihmetytti tuo kuparipanta ja siinä oleva stanssaus...

Hienon värinen ja erikoinen kuparipanta!

Lähikuva tuosta pikkuleimasta.
Hinta kumminkin epäilytti, 10euroa, hieman liikaa mun kirpparibudjetissa... No, päätin kumminkin sijoittaa ja kun sattui olemaan synttäripäiväkin, niin olishan tämä ihan passeli lahjus itselle ;)

Jumalaisesta netistä tämän arvoitus nopeasti selvisi, suunnittelija on Jan Salakari ja valmistaja Kumela. Eli ihan oikeaa taidetta ja ainakin tuon kympin arvoinen. 

Avaruusmukit.
Sitten piti saada nämä kaksi kuulentoaiheista mukia, ne olen ostanut jo alkukesästä Alavudelta, hinta oli joku 1,50,- joten ihan passeli hinta näin murheellisen näköisille kuun valloittajille. Miten nuo tyypit ovatkin noin myrtsin näköisiä?

3 kommenttia:

 1. Hyvää syntymäpäivää. Hieno kirpparilöytö.

  VastaaPoista
 2. Kiitti :)
  Kyllä itsekin tykkäsin, että kerrankin lykästi, en enää ole pitkään aikaan tehnyt mitään kunnon löytöjä, kirppareiden hinnat ovat (ainakin meillä päin), ryöstäytyneet ihan käsistä!

  VastaaPoista
 3. Jestas! Mulla oli tommonen avaruusmuki lapsuuden lempparimukina, ja murhe oli suuri, kun se rikkoutui 2010. Olen siitä lähtien haaveillut että joskus löytäisin uuden. Jos sattumalta olet kyllästynyt mukiisi/mukeihisi, niin myy mulle...

  VastaaPoista