sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Ikkunanpielet

Isäntä on väkertänyt ikkunanpieliä monta päivää ja on jo ihan väsynyt niitten tekemiseen. Mutta mun mielestä nuo näyttävät kyllä varsin hienoilta :) 


Etelän päädyn kapeat ikkunat pielitettynä. 
Itse en ole paljoakaan raksalla ollut, kolme päivää ollaan tyttären kanssa raivattu vintin sivukaisia, sinne on 20 vuotta ängetty tavaraa ja nyt tuli mitta täyteen. Meni jo kesällä ihan hermo, kun piti sieltä vaihtomattoja etsiä niin en päässyt edes mattoihin käsiksi kun huone on niin puntattu täyteen.

Varmaan 20 pussia lähti UFFin keräykseen ihan hyvää vaatetta ja kenkiä, leluja yms. hilpetööriä vietiin lähetyskirppuun ja kaks isoa jätesäkkiä odottelee lumppukeräykseen pääsyä. En vain tiedä missä sellainen olisi, ehkä joudun ne toistaiseksi varastoimaan jonnekin... Tyhjiä pahvilaatikoitakin oli monta kymmnetä, niissäkin meni tovi, ennenkuin saatiin sieltä styroxit ja muovit sisältä ja painettua läjään, isäntä vei ne kierrätykseen yhdessä rikkinäisen ja tarpeettoman elektroniikan (yksi ikivanha skanneri, muutama vanha modeemi ja kaksi tietokoneen näyttöä yms.) Vielä on auton perässä iso pussi vanhoja vhs-kasetteja ja eteisessä lisää kirpparikamaa, ei viitsitty viedä kaikkea yhtaikaa, että ennättävät kirpparissa lajittelemaan...

Mutta kylläpä onkin nyt kepeä mieli, kun päästiin kaikesta tuosta tavarasta eroon :)

Tänään olisi ohjelmassa patikointia ja veljen synttärit, samalla päästään ihailemaan heidän juuri valmistunutta kattoaan, yritän muistaa ottaa kuvan, niin pääsette tekin ihailemaan.

Ja lopuksi kirjotusvihre kevennys, jonka työkaveri hoksas perjantain Ilkka-lehdestä:

Tämä virhe tosin sopii tuohon aiheeseen aika hyvin!

1 kommentti:

  1. This article is genuinely a good one it helps new
    the web people, who are wishing in favor of blogging.    my homepage :: dentist doctor

    VastaaPoista