sunnuntai 1. tammikuuta 2012

2012


Tästä se lähtee, uusi vuosi ja uudet kujeet.
Uuden vuoden lupauksia en tehnyt, joten samalla kaavalla edetään, hiljaa hyvä tulee jne. Tässä taloudellisessa tilanteessa ei voi kun katsoa päivä kerrallaan ja toivoa, että kumpikin, tai edes toinen saisi pitää työpaikkansa ja pystyttäisiin rakentamista jatkamaan edes jotakuinkin aikataulussa.
Tämä talvitauko on tullut tarpeeseen, alkoi olemaan jo motivaatio aika hakusassa loppusyksystä. Jahka kevätaurinko alkaa paistaa niin eiköhän sitä energiaakin ala suonissa virtaamaan.

Joulu ja uusivuosi vietettiin perinteisesti, eli jouluna syötiin velipojan perheen parissa, kiitos kestityksestä;) ja eilen oltiin Hallapurolla pelailemassa lautapelejä ja tietenkin ammuttiin Ressun iloksi muutama raketti. Jouduttiin viimein telkeämään se talliin, ettei olisi napannut sytytettyä rakettia hampaisiinsa. Se ei siis pelkää raketteja vaan innostuu niistä vähän liikaakin...

Ulkoiltuakin tuli ihan kiitettävästi. Nytkin sää näyttää ihan kohtuulliselta, joten illalla voisi heittää kunnon lenkin, että jaksaa sitten taas nukkua, huomenna pitäisi olla töissä silmät sirkeänä kun otetaan henkilöstöstä esittelykuvia lehtijuttua varten. Voi ei.

On kyllä vähän tämä unirytmi heitellyt miten sattuu, tänä aamuna jaksoin nousta vasta 9.30. Isäntä oli jo siihen mennessä ollut usemman tunnin hereillä ja käynyt lenkilläkin. Hohhoijaa. Onneks kohta nämä pyhät loppuu ja alkaa normaali arki, eihän tällaisista pyhistä mitään iloa olekaan, kun kumminkaan vapaapäiviä töistä ei tule, ihan yhtä riesaa tällainen! Höh. Ja kersoillakin vapaata vielä viikko, kuka ne saa enää takaisin normaaliin unirytmiin sitten kun maanantaina pitää olla koulussa klo 8.15?

Hyvää Uutta Vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti