sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Mikähän kukkanen?

Tietääkö kukaan mikä tämä viherkasvi on? Löysin sen Keskiseltä ja ajattelin ottaa mukaan kun maksoi vaan 2,95e ja näyttäisi sellaiselta, etten saisi sitä helposti hengiltä ;) Mutta ei mitään lappusta, mistä saisi selville kukan nimen...

Käytiin just iltalenkillä, siellähän on mitä parhain ulkoilusää ja näkeekin ihan hyvin kun kuutamo mollottaa. Kohta saunaan ja yhden saunakaljan + snookerin toljottelun kautta nukkumaan, alkuviikko on varmaankin töissä enempi ja vähempi kiireinen, mutta loppuviikosta saa ottaa löysin rantein ja ainakin yksi vapaapäivä tiedossa ehkä torstaina.

Viikonloppu on mennyt kyllä tosi leppoisasti, oon istunut kutimen kanssa soffalla ja tuijotellut telkkarista skifiä, hiihtoa ja snookkeria vuoronperään, vähän välillä laitellut ruokaa ja pessyt pyykkiä. Tänään vähän sain tehtyä partsan paperihommia, mutta aika vähiin sekin jäi. Isäntä onkin ollut tuohon nähden tosi ahkerana, perjantai päivä meni kokonaan raksalla välikaton kävelysiltaa kyhätessä ja tänäänkin se on siellä häärinyt pää märkänä. Eilen oli sen verran kylmä, n. 15 pakkasen puolella, että tajusi sentään pysyä sieltä poissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti