sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Raksakuulumisia ja viherelämyksiä


Siellä se nuppu on tulossa, ihan keskellä kuvaa.

Jotain kevättä mahtaa jo olla ilmassa, sillä viirivehkani alkaa kukkimaan ensimmäistä kertaa! Sain tämän kukan äidiltä silloin kun hän n. vuosi sitten jakoi omaansa. Äidin yksilö on ainakin ollut tosi ahkera kukkija, vaikka hän oli viimeksi jo siihen vähän kyllästynyt. On kuulemma niin haljun ja kiillottoman näköinen, vaikken minä siinä mitään vikaa nää...

Kissa muuten söi traakkipuuni! Just kun jollekin kehuin meidän kissiä, ettei ole mitään koskaan rikkonut, vaikka joskus vähän tekeekin kiusaa. Varmaankin se protestoi sitä, etten päästänyt sitä pihalle ja päätti kostaa... Tai sitten vaan silläkin on jo kesää ikävä? Tai vitamiininpuutos?

Ollaan pidetty muuten kissaa koko valosan ajan päivästä sisällä, ettei se mene tirpusia vaanimaan tuohon lintulaudalle, kaksi punatulkkupaistia se jo ennätti napata, ennenkuin laitoin sen arestiin.

Ja kyllä meidän raksallakin tapahtuu, vaikken siitä muista joka kerta kirjoittaa...

Laudoituksia on tehty...

Eli lähinnä siellä on häärätty noitten laudoitusten kanssa ja ylöspäin ruuvaaminen on saanut isännänkin melko rätyiseksi, onneksi naapurin Markku oli kovasti avussa. Eristys puuttuu siis vielä osasta ulkoseiniä, (niinkuin kuvan  oikeasta laidasta näkyy), samoin puhallusvillat tuolta kerrosten metallipalkkien välistä.... ja vähän sähköjäkin vedelty.

Ja nyt pähkäillään sähköjen parissa, jotain johtoa on jo vedelty, mutta paljon on vielä tekemistä, ja tässäkin pitää paikkansa vanha sanonta: hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Nyt onkin raksailussa ollut pientä taukoa, sillä auto kaipaa kovasti korjaamista. Vaihteeksi.

7 kommenttia:

 1. Onhan siinä vielä pikkasen hommaa, mutta seinät on kumminkin jo pystyssä ja ehkä pystyy jo vähän kuvittelemaan huonetiloja mielessään?

  Onko teidän raksa kaukana nykyisestä kodista? (Varmaan selviäisi lukemalla täältä, mutta ihan kaikkea en vielä ole kerinnyt :)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nyt alkaa tosissaan hahmottamaan vähän tuota tilanjakoa, ja ihan hyvä marttahuone mulle taitaa tuonne tallin päälle tulla :)
   Meiltä kotoa on vain n. kilometri tuohon raksalle, joten sopivan matkan päässä ollaan, melkein voi huutaa isännän kaffille :D

   Poista
 2. Meillä Stella pyrki jatkuvasti viherkasvien sekaan, mutta kun nyt yritän pitää sillä koko ajan ohranoraita kasvamassa, kasvit ovat saaneet olla rauhassa. (Tai sitten kissa on oveloitunut ja käy kukkatasolla silloin, kun on kotona yksin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kissat voivat kyllä olla aika ovelia... Tuo ohraidea voisi ollakin hyvä, saisi niitä sitten rouskutella ihan sydämen kyllyydestä, pitääpäs kokeilla!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Sinulle on tunnustus blogissani! Sori tuli äsken liikaa kirjoitusvirheitä ;)

   Poista
  2. Kiitos kiitos, otetaan ilolla vastaan :)

   Poista