tiistai 26. helmikuuta 2013

Lomailua

Ikkunanäkymä nro 1...
Pieni maisemanvaihdos tekee terää lomaillessa, tämä blogikirjoitus lähtee eetteriin Kartanonkoskelta, jossa ollaan pojan kanssa lomailemassa ainakin ylihuomiseen saakka, jolloin juna vie meidät takaisin Pohjanmaalle.

Illalla käydään lentoasemalla noutamassa Pariisinmatkalaiset, jännä kuulla miten matka meni ja mitä kaikkea siellä Ranskan maalla on nähty ja koettu! Puhelinviestittelyn perusteella ainakin voin päätellä, että KAIKKI nähtävyydet on kierretty: Eiffel-torni, Notre Dame, Louvre, Sacre Coeur... Vähän käy kateeksi, etenkin tuo Louvre-osuus. Meidän likalla on maailman mukavin kummitäti, kun viitsi tällaisen yllätyksen järjestää!

Onpa outoa kirjoittaa tätä blogia muualla kuin kotona, ihan niinkuin ei keksisi mitään kerrottavaa, outoa! Yleensä runosuoli suoltaa asioita ihan tuosta vain, hmm.

Liian nopeasti tämä viikko vain menee, eihän tässä mitään järkevää ennätä tekemään ja työsähköpostia tulee silmäiltyä, että tietää mitä on meneillään, höh. No lomallahan onkin tärkeintä se, ettei tarvitse mennä töihin :D

...ja ikkunanäkymä nro 2.
Tämä Kartankoski on kyllä aika passeli paikka, talotkin niin kivan värisiä!
Lunta on taas täällä enempi kuin kotona, aidat ja istutukset kärsivät pahasti lumimassojen takia. Tämän talon portitkin ovat vääntyneet nurinniskoin ja parkkipaikat kutistuneet entisestään kun joka paikkaan on työnnetty lunta pois kulkuväyliltä. Katoilla näkyy olevan myös paljon lunta, toivottavasti kukaan ei menetä niiden takia henkeään...

Mutta nyt alkaa hiihtoa telkkarista, pitääpä mennä jänskättämään.

Ai niin TERVETULOA kaikille uusille lukijoilleni, tosi kannustavaa kun lukijamäärä kasvaa :)
Kommentoidakin saa, mielellään!

8 kommenttia:

 1. Pariisin paikat oli kaikki tuttuja, mutta Kartanonkoski olikin sitten ihan ennestään tuntematon. Missä päin se on? t. Kehno kotimaantietäjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vantaalta löytyy Kartanonkoski, ei ole helsinki-vantaalle kuin pari kilsaa :)

   Poista
 2. Onhan se mukava (edes lomalla) vaihtaa vähän paikkakuntaa. Kotona on aina samat kotityöt ja muutkin mielessä. Pohjanmaa kokonaan on aika vierasta seutua. Oikeestaan Tuuri on läntisin paikka, missä on tullut käytyä. Kivaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tuurissa mekin käydään aika usein, sieltä löytyy kohtuulliseen hintaan kaikenlaista rakentamiseen liittyvää. Ja mielestäni astiat ovat usein halvempia kuin muualla, eli jos kerää jotain Iittalaa tai Arabiaa niin sieltä löytyy halvimmalla.

   Poista
 3. Hauskaaa, että joku lomailee täällä päin kun itse lähtee aina talvilomalla pohjoisemmaksi. No vuoroin vieraissa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näinhän se menee :) Täytyyhän sitä olla tasapaino näissäkin asioissa.

   Poista
 4. No nyt täytyy tunnustaa, että portin on kääntänyt nurinniskoin ihan osakkeen haltija, kun tuppasi aina kääntymään lumia lakaistessa kiinni. Ei ole kivaa semmoinen kun aamulla pitäisi töihinkin päästä ja portti käy siinä sitten ns. kettuilemaan ikävällä tavalla muutenkin ankeana päivän hetkenä. Notta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jaha! No, pääasia että oikea syyllinen paljastettiin tässä nyt näin julkisesti!
   Ihan turhia kyllä muutoinkin tuollaiset portit, mutta kai ne on sitten jonku mielestä hienoja?!

   Poista