perjantai 22. helmikuuta 2013

Tunnustus

Tuhannet kiitokset Emilie tästä tunnustuksesta!

Laitan tätä eteenpäin, jahka ennätän... Meinaa vähän pitää kiirettä täällä "oikeassa maailmassa" niin, ettei ole tänne blogille päässyt mitään kirjoittelemaan.

Hiihtoloma alkoi, jihuu! Aloitin loman tänään reippaasti vaihtamalle kukille multia ja huomasin, että olen onnistunut hukuttamaan jälleen yhden vihreän ystäväni, eli palmuvehkan mukulat olivat pahasti märäntyneitä, vaikka nuo lehdet näyttävät vielä kohtalaisen hyviltä. Pelastin muutaman vähemmän kärsineen mukulan ja laitoin ne uuteen multaan, katsotaan nyt kuinka niiden käy...

Sivusilmällä katselen tässä mäkihyppyä, eihän tuolta Val di Fiemmestä mitään valtavaa suomalaismenestystä ole tiedossa, mutta jotenkin on kotoista kun kuuluu selostus taustalta. Meillä kotona aina on seurattu kaikki mahdolliset yleisurheilu ja hiihtokisat, se on jotenkin jäänyt geeneihin vissiin?!

Ja jos joku vielä mainitsee sanan hevosenliha, niin en vastaa seurauksista. Mietityttää, että kuinkahan paljon taas menee ihan turhan takia hyvää ruokaa haaskiin, pelkän virhemerkinnän vuoksi, herrantähe! Onhan se tietenkin totta, että tarkkoja nuo merkinnät pitää olla, kun on kaikkia allergiajuttuja yms., mutta jotain järkeä nyt huutaa tämäkin asia.

Illalla on tiedossa matkalaukun pakkaamista, tytär lähtee Pariisiin huomenna ja tietenkin viimeiset matkalle otettavat vaatekappaleet ovat vielä kuivamassa pesuhuoneen patterilla, tyypillistä viime hetken kohellusta. Onneksi kaikki TÄRKEÄT asiat, kuten passit ja matkavakuutukset on hoidettu, ja videokamerakin on jo ladattu. Nyt kun vain pysyin tuo meillä töissäkin riehunut norovirus kaukana, ettei mene koko matka pilalle.

Nyt pitäisi alkaa penkomaan viime vuoden aikana otettuja luontokuvia näyttelyä varten, kolme pitäisi valita ja lähettää gurulle eli Benjam Pöntiselle, joka sitten kokoaa kaikki yhteen. Laitan sitten linkin tännekin, että pääsette kuvia selailemaan. Harmittaa vaan, kun viime kesänä tuli niin vähän kuvattua (kun satoi aina!), ettei sieltä mitään aarteita taida löytyä, toissa vuodelta olisi paljon enempi ötökkäkuvia ja varmaan maisemiakin.

Evijärvellä olisi tänään taivastelijoiden kuutamokävely, sinne pitää päästä jos vain ennättää, ei haittaa vaikkei kuuta näkyisikään, makkaroiden paistaminen ja reippailu riittää vallan mainiosti tällaiselle konttorirotalle.

Laitetaas loppuun skonssikuva, näitä tuli tehtyä tässä joku aika sitten, olihan ne ihan syötäviä.

Skonsseja, nuo rusinalta näyttävät
 ovat kuivattuja karpaloita.

5 kommenttia:

 1. Vähän täällä oon jo kerinny miettiä, mihin oot häippässyt :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hirveetä härdelliä on pitänyt, kiva kun kaipailit :)
   Olen kyllä surffaillut toisten blogeja lueskelemassa ahkerasti, mutta omaa en ennätä näköjään päivittämään enää ollenkaan.

   Poista
 2. Sellastahan se on, kiiteirtä piisaa. Ja on jotenkin virkeämpi olokin kun aurinko paistaa. Hyvä kun loma alkaa teillekin.
  Hyvää matkaa tyttärelle ja mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa enää kirjoittaakaan, eli piti sanoa että Kiireitä piisaa...

   Poista
  2. Kiitos, ja kiitos myös tyttären puolesta :)

   Täällä taitaa äitiä jänskättää enempi kuin tytärtä...

   Poista