sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Tulihan käytyä

Näin se lomaviikko sitten hurahti. Keskiviikkona humputeltiin lasten kanssa muutama tunti Helsingissä. Käytiin Tietonikkarilla, jossa köyhdyttiin kolmen auton pienoismallin verran ja Lautapelit.fi -liikkeestä ostettiin Catan, (vanhemmissa painoksissa nimi on pidempi: The Settlers of Catan), vielä kun ennätettäisiin pelaamaan...
Catan.
Kuva: Lautapelit.fi
Tietenkin käytiin myös muutamassa pikkuputiikissa, joista löytyi tyttärelle jotain pikkukivaa ja kummitytölle tuliaisiksi pieni pupulaukku.
Pupulaukku! Kuva: Accessorize
Keskiviikkona olikin ihan uskomaton sää! Romposteltiin kaupungilla vesitippuja väistellen ja jos olisin tiennyt, että näin keväistä ilmaa on tiedossa, niin varmaankin olisin laittanut päälleni jotain muuta. Hieman tuli lämmin pitkässä toppatakissa, huh. Kulttuuririennot jäivät tällä(kin) kertaa, ei kertakaikkiaan jaksanut enää museoihin ja Ateneumiin, mutta tänne pitää sitten viimeistään kesällä päästä, sillä noita taideaarteita ei varmaankaan pääse muulloin näkemään.

Syömässä käytiin vain nopeasti jossain mäkkärissä, paitsi poika kävi jossain eksoottisemmassa paikassa (ja hyvä niin, ei noista mäkkärin hamppareista oikein tule miksikään) ja pendoliino Seinäjoelle lähtikin jo 15.30. En muista milloin viimeksi olen matkustanut valoisan aikaan junalla? Perillä oltiin ihan ajoissa (huom! ei ollut pakkasta eikä lumisadetta...) ilman mitään teknisiä ongelmia heti klo 18 jälkeen, ja Timo olikin jo meitä vastassa. Kotona oltiin klo 19 paikkeilla ja aloin heti purkamaan pyykkisumaa.

Itselleni löysin reissusta vain yhden paitapuseron, mutta enpä minä paljoa mitään viitsinyt katsoakaan, jotenkin tuo shoppailu vaan ei ole mun juttuni.

Ja tämän kaupunkireissun jälkeen pitikin sitten ottaa vahinko takaisin ja mennä yksin metsään yöksi mökkäämään, mutta sitten siitä lisää tuonnempana... Pysykää linjoilla.

2 kommenttia:

 1. Kun en muistanut, että juurikin kerroit, missä lomailette, katsoin vaan tota ensimmäistä kuvaa ja mietin, että jaahas, Eija on ollut jossain Afrikan suunnalla. Näytti ihan rusina- tai taatelipaketilta toi Catan :D.
  (Ehkä et kaipaa tänne näin tyhmiä kommentteja, mutta se nyt vaan tuli ekana mieleen :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, voi kun pääsisikin jonnekin kaukomaille :D

   Ja tyhmiä kommentteja ei olekaan!

   Poista