perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä

Onpa mahtavaa kun aurinko paistaa ja on vapaata, vasta tiistaina pitää palata tahkoa pyörittämään, tämähän on ihan luksusta!

Miesväki on toipunut flunssasta, me naiset tällä kertaa säästyttiin, vaikka olin tiistaina ihan varma, että nyt se tulee minuunkin tuo kamala tauti, kun rintalastan alus oli tosissaan kipeä ja yskitti ikävästi. Mutta yhden hyvin nukutun yön jälkeen se sitten menikin ohi ja eilen olin jo töissä.

Nuo eteläikkunan kukkaset tuntuvat tosissaan tykkäävän auringosta, enkelinsiipi pukkaa koko ajan uutta lehteä ja flamingokukkakin on toipumaan päin, sitä en tosin laita suoraan paahteeseen, sillä siitä se ei taida tykätä. Mutta orkideamulta on tehnyt sille hyvää ja siihenkin on tullut muutama ihan uuden uutukainen lehti. Jospa se siitä, pikkuhiljaa...

Äidiltä sain pari paavalinkukkaa ja soilikin, niihin varmaan kohta alkaa tulla nuppuja, jos en ennätä hukuttamaan niitä. Äidin soilikit ainakin ovat olleet tosi ahkeria eteläikkunalla kukkijoita joten toivoa on.

Enkelinsiipi kasvaa ihan silmissä!
Tänään juhlitaan vihdoin esikoisen aikuistumista, varsinainen merkkipäivä oli jo viikkoja sitten, mutta on tässä ollut niin kaikenlaista, että päätettiin tehdä kakku vasta näin pääsiäiseksi. Ja samalla voidaan juhlia ajokorttia, eilen meni inssi läpi, vaikka vähän toipilaana joutui kokelas koitokseen :) 

Voi kauhistus kuinka sitä voi tuntea itsensä vanhaksi, kun oma lapsi täyttää 18 vee... Sitä on yhtaikaa iloinen ja surullinen, ehkä jotain alitajuista luopumista ja toisaalta itsensä kannattelua, että eihän se nyt heti maailmalle lähde. Ja sitten taas toisaalta, toivottavasti jossain vaiheessa lähtee, eihän se ole lapsen tarkoitus ikuisiksi ajoiksi äidin kainaloon jäädä!?
Kukkien joukkoon oli tulla tupsahtanut
 tällainen pojan  näpräilyn tulos :)
Taitaa olla oma hylly jo täynnä kun näitä
putoilee jo alakertaan...
Timppa on ollut aamun raksalla villoja laittelemassa Markun kanssa, mutta eiköhän ne kohta vapauta itsensä pääsiäisen viettoon. Sitten varmaankin pakataan täytekakku ja limpparit ja lähdetään mummulaan!

Tämän saint paulian ostin jo viikkoja sitten,
vielä se on iloisesti kukassa,
 ihan kiva pääsiäiskukka :)
Hyvää pääsiäistä kaikille! Nautitaan vapaapäivistä ja hiljennytään kiittämään rakkaista ihmisistä ja elämästä yleensä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti