sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Totuuden torvelo


Käväisin jollakin blogilla ja ihastuin valtavasti, kun siellä oli otettu kuvia huushollista ihan ns. normisiivossa, jotenkin silmäni avautuivat ja tulin miettineeksi, että on tämä blogaaminenkin vähän tällaista pintakiitohommaa, jos niin haluaa. On niin helppo ottaa kuvia sellaisesta kantista, että kaikki näyttää kuin sisustuslehtien sivuilta ja samalla arjen jäljet katoavat ja blogista tulee persoonaton, joskin nätti katsella.

Siispä tein minäkin pyhän päätöksen, että nyt elämänmakua tännekin ja heti. Tässä nyt siis tulee totuuden torvelolta muutama kuva, joista sommittelun ja kuvakulman merkitys toivottavasti paljastuu.

Meilläkin on jo pääsisistä tehty!
Ja karu totuus, meillä mitään ole vielä asian hyväksi tehty,
vaan kaikki on ihan niinkuin joulun edeltä...
 Ei yksi pupu pääsiäistä tee...
No minähän olen mestarileipuri ja mustakkapiirakankin taioin tosta vaan, herkullista tuli pienellä vaivalla ja kaikki ovat onnellisia.
Siinä se on, vaivaton piirakka!

Ja tässä vähän laajempi kuvakulma.
...ja vielä vähän laajempi kuva.
Ja kuka siivoaa jäljet? Ja tiskaa likaiset taikinakulhot ja pyyhkii mikroaaltouunin rasvaroiskeista? Ei se leipominen ihan niin kivaa aina ole... Ja kyllä, meillä käytetään paljon Rainbow-tuotteita :)

Lopuksi vielä kevennys, kissan kanssa ollaan tehty aselepo ja tuossa se nyt pötköttää pyhäasennossaan.
Panun pyhäasento.
Sää näyttää otolliselta ulkoilulle, joten taidanpa minäkin kaivaa lumikengät esille ja lähden metsäretkelle, hyvää pyhän jatketta!

10 kommenttia:

 1. :D. Näinhän se justiin on.

  Ehkä sitä täällä kotona katselee niitä sanomalehtipinkkoja ja vaatekasoja sen verran kyllästymiseen asti, että blogikuviin tekee jo vähän mieli siivota :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ymmärrän kyllä mainiosti asian tuonkin puolen :)

   Poista
 2. Hahhaa, kiitos neuvoista. Ilmanko en olekaan laittanut huushollistani yleiskuvaa.. Syy, en osaa ottaa valokuvia, en osaa sommitella kuvakulmia. Hirvee työ raivailla taustoja, ottipa mitä kuvaa tahansa, jottei kaikki romut ja töryt näy.
  Tää oli päivän paras juttu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jotenkin tuli nyt tällainen olo, että piti heittää tällainen postaus maailmalle :) Eikä niiden hyvien kuvakulmien löytäminen aina ole ihan helppoa, yleensä pitää hieman tosiaan raivata...

   Poista
 3. Olet oikeassa, että hienompaa on, jos elämänmaku näkyy. Toisaalta sitä blogataan myös itselle ja meillä kun esimerkiksi on keskeneräisen työmaan kanssa niin paljon sitä kaaosta, niin välillä on ihana edes kuvissa rajata se kaaos ulkopuolelle ja nähdä kauneutta pienissä siisteissä yksityiskohdissa... Molempi siis parempi tai ainakin sopiva tasapaino näiden välillä! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!
   Juu, meillä on joka pöydällä jotain rakentamiseen liittyvää, erityisesti eteisessä on aina akkuporakonetta yms. eikä se todellakaan ole aina niin viehättävää ollenkaan...
   Ihanaa viikonlopun päätöstä sinne :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Juu, nimenomaan TERAPEUTTISTA, sitähän tämä on, kaikessa raadollisuudessaankin :D Joskus pitää olla rehellinen, niin itselleen kuin muillekin.

   Poista