lauantai 9. maaliskuuta 2013

Lauantain löpinöitä

Onpa kirkasta tuolla pihalla, tuntuu että pupillit palaa kun ikkunaräppänästä kurkistaa. Taidan lähteä pihalle vasta hämärän aikaan, ettei taju lähde.

Nuoriso, siis tytär kavereineen, lähti laskettelemaan. Lakiksella on tänään Metallin laskettelupäivä, joten ilmaista hupia tiedossa ja sehän meidän perheessä otetaan ilolla vastaan, on se hyvä että tällaisia järjestetään.

Eilen oli siivouspäivä joten tänään saa keskittyä muihin harrastuksiin, eli pyykinpesuun ja ehkä voisi leipoa jotain, mustikoita vielä löytyy ihan hyvin pakkasesta, joten voisi olla mustikkapiirakan vuoro.

Netflixistä voisi illan mittaan etsiä jotain katsottavaa, eilen katsoin loppuun Silta-sarjan, joka olikin enempi kuin koukuttava, suosittelen lämpimästi ihan kaikille! Mainiot näyttelijät ja laadukasta jälkeä muutenkin, tunnarikin tosi nappaava ja sarjan fiilikseen sopiva. En ole mistään ohjelmasta ollut pitkään aikaan näin innostunut! Eli joko tuli selväksi, se on tosi hyvä, katsokaa!
Sofia Helin, toinen Silta-sarjan päänäyttelijöistä,
 mainio roolisuoritus hieman omalaatuisena rikostutkijana.
Kuva: IMDb
Mietin pääni puhki, että missä olen tuon Sofia Helinin nähnyt ja selvisihän se tuolta IMDb-sivustolta, hän oli nimittäin Arn - Temppeliritari sarjan sankaritar. Ja tuo arpi nenän alla on tullut polkupyöräonnettomuudessa teatterikoulun aikana. 

Mutta nyt käytän hyväkseni tätä harvinaista tilannetta, että olen yksin kotona saan katsoa mitä itse haluan, eli laitan pyörimään sellaisen leffan kuin Susi. Siinä Peter Stormare on poromies, joka sekaantuu suden luvattomaan kaatoon. Tämähän on niin ajankohtaista just nyt täällä meillä päin...

(Tyypillistä toimintaa muuten meikäläisellä, että kun on kaunis ilma niin minä vedän kaihtimet kiinni ja alan katsomaan leffaa, kiitos ja anteeks...)

5 kommenttia:

 1. Oikein rentouttavaa ja mukavaa lauantai-iltaa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin :) Lauantai-illat ovatkin ihan parhaita.

   Poista
 2. Eiks ookin kumma, että kun ulkona on kaunis ilma, niin sitä heti potee huonoa omaatntoa, jos on itse sisällä.
  Kaihtimet kiinni onkin hyvä keino :). Ei näe itse ulos ja ulkona olijat ei näe, että siellä se möllöttää sisällä, vaikka aurinko paistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin se menee!

   No, tänään otin vahingon takaisin ja tein kunnon metsälenkin :D

   Poista
 3. Kevät- ja syysaurinko on niin kirkasta, etten minäkään tahdo kestää, vaikka olenkin muuten auringon ystävä. Kesällä valo on paljon lempeämpi, kun se ei tule ihan vaakasuoraan ikkunoista sisään ja silmiin.

  VastaaPoista