sunnuntai 18. elokuuta 2013

Esaa kuuntelemassa

Eilen käytiin Koskikievarissa kuuntelemassa Esa Elorantaa, joka ei pettänyt taaskaan, vaikka tuvassa ei montaa kuulijaa ollutkaan. Harmittaa, kun väki ei lähde näihin trubaduuri-iltoihin, mutta eipä sitä itsekään jaksa kovin usein persaustaan sohvalta nostaa... Sitä on niin iltauninenkin, että hädintuskin silmät pysyy enää iltakymmeneltä auki!

Lappajärven keskustassa olevaa Koskikievaria voin kyllä suositella kaikille, siellä on tosi mukava isäntäpariskunta, nauru raikaa ja palvelu pelaa :)  Ja jos tulee kauempaa, niin yöksikin voi jäädä ihan kohtuulliseen hintaan.

Mutta kyllä minä taas niin mieleni pahoitin, kun paikalle tulee niitä vinkujia, notta soita jotain nopeampaa, onko sulla mitään Kolmatta Naista, soita PARANOID!
Ihminen tulee matkojen takaa, vain mies ja kitara, ei mitään konekommervenkkejä, vaan pystyy esiintymään vähillä varusteilla ja ammattitaito riittää vaikka mihin. Ja sitten pitäisi toimia kuin jukeboksi, kolikko sisään ja toiveesi toteutuu! Mulla ei hermo kestäisi, mutta tietenkin kun tuota on vuosikymmenet tehnyt, niin kai siihen sitten tottuu? Ja mahtavastihan nuo coverit taittuu, Springsteenin The River hiljentää joka kerta. Mutta mieluummin olisin kyllä kuunnellut koko setin Elorannan ihkaomaa tuotantoa.

Uusi levy tietenkin ostettiin ja kinuttiin nimmarikin :)
Jotenkin aina vaan enempi arvostaa näitä suomenkielellä esiintyviä ja omia tekstejään nikkaroivia muusikoita. Ei kielitaidossa mitään vikaa ole, tietenkään, mutta tässä on aitoa pelimannimeininkiä, että tehdään musiikkia sille yleisölle jonka parissa vuodesta toiseen esiinnytään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti