keskiviikko 7. elokuuta 2013

Puutöihin, vihdoinkin!

Nyt se isännän joulu koittaa, eli viimeinkin päästään eroon murskeen levittämisestä ja päästään alajuoksujen laittoon. Laitan uutta kuvaa piakkoin, mutta tähän nyt pari väläystä siitä, mitä raksalla on viime päivät tehty.
Pikkuhiljaa uretaanilevyt ovat peittyneet murskeen alle.
Raksahommia on saanut tehdä kohtalaisessa helteessä viime päivät, mutta onneksi pieni tuulenvire siellä on käynyt ja välillä on ollut ihan hyvää pilvipoutaakin. Ja mikä parasta - sateet ovat kiertäneet paikkakuntaa kiitettävästi.

Lähikuvaa levykerroksista.

Hohhoi, sellaista palapeliä ja sovittelemista.
Mitä! Kuka on jättänyt kertakäyttömukin lojumaan, höh...
Vähän tuntui käyvän hermoille tämä työvaihe, päivät helteisellä työmaalla vetivät miesväen rätyiseksi ja tuntui, ettei tämä lopu koskaan! Onneksi oli nyt apuna se viime vuonna ostettu Valmetti, se oli ihan välttämätön tähän hommaan.

Sinne se antura peittyi, toivottavasti sitä ei tarvitse enää koskaan nähdä.

Vanhassa vara parempi.
Juoksut on jo eilen raksalle hankittu, joten tänään: PUUTÖITÄ! 

Koulut alkavat huomenna ja minukin lomani päättyy tähän viikkoon. Arki koittaa siis ihan pian, mutta onneksi vielä on viikonloppu välissä, joten on aikaa vielä henkisesti valmistautua :) Ehkäpä ennätän huushollaamisen keskellä hieman vielä näpräilemään jotain kangastilkkuihin ja ompelukoneeseen liittyvää...

Kesä on lopuillaan, mutta
meillä työt jatkuu kiihkeänä...
Ai niin, vein kirpputoripaikalleni ensimmäisen lastin viime torstaina ja pari kertaa olen käynyt siellä tekemässä täydennystä. Tein havainnon, että vaatteet eivät liiku laisinkaan, mutta muuta tavaraa on mennyt jonkin verran ja parhaiten ovat hyllystä lähteneet palapelit! Vielä kun pääsisi niistä vaatteista eroon, sillä niitä riittää... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti