tiistai 16. lokakuuta 2012

Pimeää ja surkeaa

Aivan kauhea sää! Tuulee ankarasti ja sataa koko ajan, siis niin synkkää, niin synkkää... Ei ihme, että väsyttää ja mieli on maassa. Eilen sentään vähän välillä aurinko paistoi, mutta tänään ei vahingossakaan! Onneks oli niin kiireinen työrupeama, ettei paljoa ennättänyt säitä kiroamaankaan, mutta jokaisen asiakkaan kanssa oli yksi varma puheenaihe; sade ja se, että mistä sitä aina vaan piisaa kun järvikin on jo ihan pullollaan. Jotenkin jo ihan odottaa niitä pakkasaamuja, jolloin maa on kuurassa ja aurinko paistaa kultaisena taivaanrannassa. Nyt olisi kyllä etelänloma paikallaan, kun koko kesä oli yhtä pettymystä...

Laitetaanpas synkän päivän piristykseksi kuva
 kesäisiltä Juthbacka-markkinoilta,
näinkin voi autonromun naamioida ;)

Mutta se säistä, eipä noille mitään mahda...

Lapsukaisilla on lomaa tämän viikon, mutta ei tässä varmaankaan mitään erikoista ohjelmaa keksitä eikä varmaan ehdittäiskään kun ollaan Timon kanssa ihan normaalisti töissä, voi olla että keilaamaan mennään jonain iltana.

Raksalla on laiteltu rännejä ja väliseiniä jo vähän kaavailtu, laitanpas tähän kuvaa siitä valmiista lattiasta, kaunis ja siloinen siitä tuli ;)

Talon tekoa ei aloitetakaan vielä tänä syksynä, pakko huilata välillä ja säästää rahaa, ja toivoa ettei upota järven alle koko kylä... Aivan hirvittää nuo tulvat, mitä maakunnassa ja muuallakin on koettu!

Hyvä siitä tuli!
Hohhoi, ei pitäis kirjoittaa näin väsyneenä, mutta jotenkin oli pakko nyt jotain tänne laittaa... Hartiatkin on ihan jumissa, nyt olis hieronta paikallaan...

Irtonaisia ajatuksia, irtonaista tekstiä ;D

Hyvää loppuviikkoa kaikille, tasapuolisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti