keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Ihana kummityttö!

Miten nopeasti aika on taas hurahtanut! Pikku-Iiskukin on jo pitkästi toisella vuodella ja oma pienimmäinen veljeni täyttää tänään 38 vuotta, hyvänen aika.

Ja kaikenlaista vastoinkäymistäkin taas, traktori pimahti ja nyt se on katkaistuna tallissa, Timo on sen kimpussa häärinyt monta iltaa ja diagnoosi alkaa olla valmis, toimivaksi se saadaan, mutta ei siitä mitään huippua enää saa...

Hohhoh, väsyttää. Pitäis jaksaa kattoa vielä Hyvät ja huonot uutiset, mutta taitaa jäädä haaveeks.

Pidin viime viikolla ylityövapaita, mutta vielä jäi pari päivää varikkoon. Ihan hyvä niin, jos vaikka lähtisin tässä  ennen joulua käymään vaikka Vantaalla vähän jouluostoksilla, tekis ehkä terää vaihtaa maisemaa. Joulun välipäivinäkin tulee kyllä ihan hyvät vapaat kun tehdään lehdessä kaksoisnumero, eli vuoden viimeinen lehti jää väliin.

Mutta nyt, hyvää yötä ja kauniita unia!

2 kommenttia:

 1. Onpas kiva kuva ikiliikkujasta :) Aikamoinen isäntä teillä, kun pätkii noin vain poikki traktoreita. Tähän aikaan vuodesta tosiaan sitä lomaa ja virkistystä kaipaa enemmän kuin mihinkään vuodenaikaan. Jouluunkin on vielä niin kovin pitkä aika..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, minäkin jotenkin tykkään tästä vähän erilaisesta kuvasta.
   Timon syksy on kyllä sujunut korjaillen milloin mitäkin, onneksi on tuo talli nykyään missä voi tehdä remppaa, ettei tarvi taivasalla työskennellä.
   On kyllä taas ollut niin pimeä päivä, pitäis jaksaa raahautua vähän lenkille jos se vähän piristäisi. Harmi kun lumet lähti :(

   Poista