perjantai 26. lokakuuta 2012

Sunshine Award!Kiitos Elämää Vihreällä Saarella -blogille Sunshine Award -tunnustuksesta! Tämä on blogiurani ensimmäinen laatuaan ja otan haasteen ilolla vastaan!

Mutta jotta voin ottaa vastaan tunnustuksen, pitää minun vastata seitsemään kysymykseen. Ja täältä pesee:

Lempinumero: (Tämä on niin vaikea...), mutta minäpä hieman kääntelen ja vääntelen tätä kuten tapani on, eli lempinumeroni on 8, sillä sen voi kääntää 90 astetta myötä- tai vastapäivään, jolloin siitä tulee äärettömyyden symboli ja minua kiinnostaa kaikki avaruuteen liittyvä. Jotkut saattavat tuntea äärettömän tähtitaivaan alla pelkoa (tunnen ainakin yhden tällaisen ihmisen ihan lähipiirissäni), mutta minä rakastan katsella tuota "viimeistä tutkimatonta korpimaata" ja tuijotan telkkarista kaiken scifi-hömpän mitä tarjolla on.

Alkoholiton suosikkijuoma: Tämä on helppo, vastaus löytyy myös avataristani, eli kahvi. Olen ollut kahvitummu jo ihan pienestä ja pahimman nuoruudenangstin aikaan kahvia tuli päivittäin juotua litratolkulla. Nykyään osaan olla fysiikalleni armelias ja tyydyn kolmeen-neljään kuppiin päivässä. Maidolla ja teelusikallinen sokeria, kiitos!

Lempieläin: Lehmä. Piste. Olen muistaakseni kirjoittanut ylistyskirjoituksen tästä fiksusta maidontuottajasta jonnekin jo aiemmin...

Facebook vai Twitter: Facebook. Olen Twitterissä kyllä olemassa, mutta en jaksa siellä käydä vaikka Stephen Fryn tviittauksia joskus lueskelenkin.

Intohimoni: Luontokuvaus ja siihen läheisesti liittyvä metsä, sinne on pakko päästä mahdollisimman usein.

Suosikkiviikonpäivä: Vastaan lauantai, silloin saa aamulla nukkua myöhään ja vielä on yksi vapaapäivä ennen työviikkoa.

Suosikkikukka: Vanamo, se on niin pieni ja vaatimaton, hukkuu melkein sammalikkoon, mutta kun sen löytää ja nuuhkaisee niin – aah!

Heitän aurinkoisen haasteen kahdelle aurinkoa tarvitsevalle, eli hohoi Millan Kanttorilan puutarhasta ja  Jonna Projekteista isoin-blogilta!

4 kommenttia:

 1. Kiitooos! Lauantaina sitten vissiin kaffitellaan :) Tuo postauksesi Pyhävuoresta on muuten tosi mielenkiintoinen. 20 vuotta sitten siellä olen viimeksi käynyt, silloin, kun edellisen kerran asusteltiin tämän järven rannoilla .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vaan, Pyhävuori on kyllä oikea aarre kaikkine tarinoineen ja sinne kehtaa viedä kaukaisemmankin vieraan maisemia ihailemaan!

   Kiva päästä taas vähän juhlimaan, herkkuja arvatenkin tarjolla ;D

   Poista
 2. Kiitoksia Eija! Aurinkoa tarvitaan aina vaikkakin tavias on tänään ollut sininen. Postausta tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä!
   Täällä aamu valkeni kirkkaana, pakkasta oli (ja on edelleen) 13 astetta, hyrhyr...

   Poista