lauantai 22. joulukuuta 2012

Joulurauhaa

Joulurauhaa on tiedossa Lehmihakaankin, siivoukset on jo tehty (!!) ja enää yksi kaupassa käynti on tiedossa ennen aattoa. Niin ja joulukukat ovat vielä paikallisessa kukkakaupassa, ne haetaan sitten ihan viime tipassa ja yritetään saada perille paleltumatta n. parinkymmenen asteen pakkasessa, onneksi vielä painetaan sanomalehtiä, että on mihin kääriä! (Mitähän muuten sitten tehdään kun kaikki lehdet ovat vain sähköisessä muodossa, mihin kukat siteen kääritään? Ja miten saunan saa syttymään? Ja mihin englantilaiset käärivät Fish and chips-annoksensa? Ja mitä minä laitan eteiseen kenkien alle...)

Noin tunnin päästä tulee ihana kummityttömme meille muutamaksi tunniksi hoitoon, mahtavaa! Just tuossa ihmettelin, että onpa hiljaista ja toimetonta kun kissin kanssa tässä Yle Leaksia katsotaan, no, kohta on säpinää :D Veikkaan, että n. 100 kertaa juostaan edestakaisin noita vintin rappuja, ne kun on lasten mielestä ihan vastustamattomat... Muumitalon voisi roudata alakertaan ja tietenkin pelukopsan, sen missä on sata muovieläintä ja muuta pikkusälää, se on mukava kaataa keskelle lattiaa ja sitten yksi kerrallaa tutkitaan, että mikäs elukka tämä on ja miten se sanoo.

Voi että joulua nyt varjostaa tuo kadonnut pikkupoika, minne se on voinut mennä?  Ei tule joulua ennenkuin tuo mysteeri ratkeaa. Vapepalaisen jalka vipattaisi mukaan etsintöihin, mutta nyt on matkaa liikaa ja on siellä etsijöitä ilman minuakin ihan tarpeeksi. Ihan sydäntä särkee...

Mutta nyt hiljenee Lehmihaka, oikein rauhaisaa joulua kaikille raksa- ja blogi-ihmiselle!

Rauhaisaa Joulua!
Kuva otettu partiolaisten kynttiläpolun seimeltä.

2 kommenttia: