maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuodenvaihdetta odotellessa

Ensiksi pari kuvaa raksalta, jossa on ahkerasti häärätty väliseinien kanssa. Tilan jako alkaa hahmottua ja etenkin soittokämppä vaikuttaa hirvittävän isolta... No, paljon kanssa aina pärjää.
Portaat ylös tulee tuonne tikkaitten ja seinän väliselle paikalle.
Muutoin tähän kohtaan tulee puutyöverstas.

Tänne ylös tulee se soittokämppä + muita mukavuuksia...

Isosta oviaukosta sopii
 roudaamaan kaikenlaista.
Monilla blogeilla tässä kohtaa summataan mennyttä vuotta, mutta minä taidan jättää sen väliin, kaikkihan löytyy tuolta sivupalkista kun viitsii klikkailla aikaa taakse päin ;)

Jouluaatto vietettiin veljen kotona herkkuja syöden ja paketteja aukoen. Suvun nuorin ei paljoa vielä paketeista välittänyt, vaan lahjasäkki oli kaikista kivoin juttu kun sinne sopi pinksumaan ja ilakoimaan, ja sivusta katsojilla oli ihan yhtä hauskaa :) Joulupäivänä oltiin kotosalla ja tapanina käytiin Timon äidin ja siskon luona syömässä, siinäpä pääpiirteissään meidän joulunaika. Esikoinen on ollut koko loma-aikansa mummulassa, mutta nuorempi vähän siellä ja täällä, parastaikaa vetelee hirsiä vintissä, vaikka on kohta keskipäivä... Kun ei nyt tulisi sairaaksi, eilen oli vähän kurkku kipeä.

Vapaapäiviä on siunaantunut tässä kyllä ihan mukavasti, viimeksi olin perjantaina töissä, ja taitaa mennä ylihuomiseen ennenkuin on seuraava työpäivä. Jos nyt maltan sinne asti odottaa. Käy jo nämä pyhät hermoille...

Joulukukkia saatiin taas, ai kun ne on kauniita! Ja kun itse pääsin valitsemaan joulutähden ja amarylliksen väliltä nin valitsin amarylliksen, sillä sellaista minulla ei ennen ole ollutkaan. Ja pian se kukkii, ihan huomenissa! Otan siitä sitten kuvan tänne blogille.

Kivoja asetelmia! Tässäkin on
yhdistetty sypressi, koristeananas ja skimmia.

Skimmiassa on pikkuriikkiset kukat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti