tiistai 4. joulukuuta 2012

Lomailua

Game of Thrones -lautapeli
Tulipahan sitten toteutettua viimeinkin se Vantaan reissu, tiistai-iltana hypättiin poitsun kanssa Seinäjoelta junaan jolla jylkytettiin Tikkurilaan. Sieltä veli tuli meidät hakemaan, joten jäimme paitsi HSL-bussien lämmintä asiakaspalvelua. Nukkumaan meno hieman viivästyi, kun piti tietenkin maailmaa parantaa kahvikupposen ääressä ja kierrokset oli päällä kiireisen ja jännittävän työpäivän päälle.

Keskiviikkona pärjättiin Jumbon tarjoamilla palveluilla ja monta tuntia siellä tuhraantuikin, vaikka ostoksia ei mainittavasti tehtykään, kunhan kierreltiin ja katseltiin. Ja tietenkin päivitettiin matkakortit R-kioskilla seuraavan päivän Helsingin käyntiä varten, ettei vaan tarvi olla bussikuskin kanssa missään tekemisissä. En tajua miten mun kohdalle sattuu aina ne p***aa syöneet yksilöt jotka eivät ymmärrä tervehtiä ja saavat skitsokohtauksen jos ei ole tasarahaa tai erehtyy kysymään pysähtyykö tämä bussi sillä ja sillä pysäkillä...

Torstaina sitten lähdettiin reippaina pääkaupunkiin, vaikka säätiedotus kertoi myrskyn saapuvan ja olisin niin paljon mieluummin jäänyt katsomaan telkkaria. No, ei se keli nyt sitten ihan niin kamala ollutkaan ja käveltiin Tietonikkarille penkomaan pienoismalleja ja sen verran sivistettiin itseämme, että käytiin tutustumassa luonnontieteellisessa museossa vampyyrien varjostamaan lepakoiden salaiseen maailmaan!

Museosta otettiinkin kaikki irti ja kierreltiin siellä varmaan pari tuntia, tosin juotiin hyvät donitsikahvit välillä, ja ihaltiin upeaa rakennusta. Muuta ihailemista ei hyisestä stadista sitten jaksettukaan etsiä ja lähdettiin parin pelikaupan kautta takaisin kohti Kartanonkoskea p***kaa syöneen bussikuskin kyydissä. Tällä kertaa skitsoilua aiheutti epäkuntoinen leimauslaite, emmekä me olleet ainoat kyytiläiset, jotka saimme tuta kireää asiakaspalvelua ja tiuskimista. Teki mieli kysyä ukolta, että onko sulla nyt se PMS?

Perjantaiaamuna kun olin imuroinut ja laittanut pyykki- ja astianpesukoneen pyörimään, rojahdin sohvalle ja huomasin, että NYT juuri on paras hetki koko loman aikana kun vielä on viikonloppukin edessä! Muutaman leffan ja päiväunien jälkeen veli saapui töistä, illalliseksi syötiin currykanaa, päälle juotiin kovat kahvit ja vihdoin alettiin pakata paluumatkalle.
Takaisin Pohjanmaalla oltiin myöhään yöllä, eikä ajokeli ollut ihan niin kehno mitä pelättiin, lunta tuli enempi ja vähempi vaakatasossa tuiskuten, mutta Virroilta lähtien tie olikin jo ihan selkeä.

Tuo Game of Thrones -peli ostettiin Fantasiapeli-myymälästä Helsingistä vähän niinkuin yhteiseksi joululahjaksi, HIEMAN monimutkainen, mutta eiköhän se siitä selviä kun vaan jaksetaan opetella. Onneksi YouTubesta löytyy hyviä tutorial-pätkiä aiheesta...

Joulu tulla jolkottaa...
Siinäpä matkaselostus kaikessa lyhyydessään ja kankeudessaan, nyt ei oikein ruonosuoli pysty tuottamaan parempaa tekstiä, pahoittelen. Matkakuvatkin jäivät ottamatta, taas kerran. Ehkä kannattaisi sijoittaa uuteen kännykkään jolla saisi edes jonkinlaisia kuvia, kun kerran tuo kameran mukaan ottaminen aina unohtuu. (Okei, ei se mitään unohdu vaan en kertakaikkiaan jaksa kantaa tuota kilon möhkälettä mukanani...)

Isäntä saapui juuri kyliltä ja auto kuulemma käy oudosti... NYT ahdistaa... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti